blog

Ďakujeme vám: Martinus.sk je druhýkrát po sebe absolútnym víťazom MasterCard Obchodník roka na Slovensku

streda 22. apríla 2015 12:23
St 22.04. 2015 12:23

Martinus.sk Mastercard Obchodnik rokaNie najviac kníhkupectiev. Nie najväčšie plochy. Nie najväčšie obraty. Stokrát viac nás napĺňa niečo iné… prinášať vám denne skvelé knihy a tvoriť spolu s vami tie najlepšie príbehy. Keď sme pred rokom preberali ocenenie MasterCard Obchodník roka nielen v našej kategórii, ale aj ako absolútny víťaz, istý čas sme tomu nevedeli uveriť.

No ako sa hovorí, zvíťaziť je jednoduché, obhájiť je tá skutočná výzva. A tak, ako pred rokom, aj teraz ešte stále spracovávame ten záväzok, ktorý nám naši zákazníci včera dali. Martinus sa totiž opäť stal MasterCard Obchodníkom roka na Slovensku, a tento rok hneď v troch kategóriách: internetové kníhkupectvá, kamenné kníhkupectvá i znovu ako absolútny víťaz celej súťaže.

Sme naozaj poctení a úprimne ďakujeme za všetku dôveru. Ďakujeme všetkým našim partnerom, vydavateľom, autorom, dodávateľom, priateľom. Ďakujeme všetkým, ktorí nám pomáhajú nielen robiť našu prácu čo najlepšie a hádam stále kúsok lepšie, ale aj tým, ktorí pred nás stavajú výzvy a učia nás zostať pevne na našej ceste a neustále si pripomínať, prečo Martinus existuje.

Posledné mesiace bolo knižné more, po ktorom sa všetci plavíme, o niečo rozbúrenejšie ako zvyčajne. Niektoré veci sa možno menia, no my sme presvedčení, že vďaka hodnotám, v ktoré v Martinuse najhlbšie veríme, dokážeme prejsť aj tým najväčším vlnobitím. Vášeň ku knihám a našej práci. Snaha o človečinu pri všetkom, čo robíme. A kdekoľvek sa dá, malá drobnosť, pri ktorej si človek povie wow. Všetci naši skvelí ľudia a partneri, bez ktorých by Martinus neprežil ani deň. A najmä, naši úžasní zákazníci, ktorí nám neustále vlievajú neskutočnú energiu a bez ktorých by to celé napokon nemalo žiadny zmysel.

Ďakujeme.

Vaši Martinusáci_ASC3175