blog

Vyhrajte skutočne mrazivý bestseller!

streda 27. mája 2015 12:46
St 27.05. 2015 12:46

MrázNapínavých kníh vychádza obrovské množstvo, ale na túto sme sa obzvlášť tešili! Už aj preto, že autorom je Francúz Bernard Minier a z jeho bestselleru Mráz je to naozaj cítiť. Ak si spomeniete na temnú a občas až mystickú atmosféru filmov Purpurové rieky, tak tu na vás čaká opäť. A vychutnávať si ju budete pekne dlho, lebo šesťsto strán tejto knihy vám asi predsa len zaberie trochu času. A čo musíte urobiť, aby ste sa do nej mohli pustiť? Tí nedočkavejší si ju môžu objednať a pre zvyšok tu máme súťaž! Držíme palce!

Postup už pravdepodobne poznáte, stačí, ak do 3. júna vyplníte súťažný formulár a zo všetkých správnych odpovedí potom vyžrebujeme dvoch výhercov. A tak ako vždy – každý súťažiaci má len jeden hlas, preto je zbytočné vypĺňať formulár viackrát. Držíme palce, aby ste si práve vy mohli v júni vychutnávať Mráz! 🙂

Aktualizácia: 

Zdá sa, že bestseller Mráz vás naozaj zaujal. Usudzujeme tak podľa množstva správnych odpovedí, ktoré nám prišli. Počítač z nich vyžreboval týchto šťastlivcov, ktorým srdečne gratulujeme:

Anna Krišakova, Nitra
Veronika Molnárová, Trnava
Erika Poláková, Čadca