blog

Vyhrajte lákavé ceny s románom a filmom Papierové mestá!

piatok 17. júla 2015 10:55
Pi 17.07. 2015 10:55

Papierove mestaAmerický spisovateľ John Green si svojimi románmi pre mladých čitateľov získal milióny fanúšikov po celom svete, Slovensko nevynímajúc. Niet preto divu, že jeho mimoriadne úspešný bestseller Papierové mestá, si všimol aj Hollywood. Filmová verzia príbehu o pátraní Quentina Kvéčka po jeho životnej láske už mieri aj do slovenských kín vďaka distribučnej spoločnosti Barracuda Movie.

A my sme si pre vás pri tejto príležitosti a vďaka spolupráci s touto spoločnosťou pripravili súťaž o lákavé ceny! Stačí, ak správne vyplníte súťažný formulár a automaticky budete zaradení do žrebovania o tričko, zápisník alebo kozmetiku Mary Kay. Tak neváhajte a možno aj vy budete patriť medzi jedného zo šiestich šťastlivcov!

Súťaž s filmom a knihou Papierové mestá bude trvať do 23.7.2015 a každý súťažiaci má len jedne hlas. Je preto zbytočné vypĺňať súťažný formulár viackrát. Držíme palce a veríme, že si príbeh vychutnáte aj v jeho filmovej podobe! 🙂

Náš šikovný počítač sa nezľakol obrovského množstva správnych odpovedí a vylosoval týchto výhercov, ktorým srdečne gratulujeme:

Ivana Goliašová, Košice 
Alžbeta Nováková, Trebišov