blog

O mužskej príťažlivosti… (+výhercovia súťaže)

utorok 17. mája 2016 21:48
Ut 17.05. 2016 21:48

prtMožno ste si všimli, že do nášho rebríčka bestsellerov sa v posledných dňoch dostala novinka s názvom Príťažlivosť. O čom ale je? A čo všetko v nej čitatelia na 248 stranách nájdu? Autor Michal Kopecký, zakladateľ populárneho slovenského blogu o mužoch, ženách a vzťahoch Akozbalit.sk vydáva svoju prvotinu, ktorou chce pomôcť najmä chlapom stať sa príťažlivejšími a schopnejšími a priniesť tak ženám lepšie zážitky. A nám poskytol tri kusy do súťaže, ktorú nájdete na konci článku. 

O čom táto kniha je (a o čom nie je)

Táto kniha je výsledkom množstva nezdarov, neúspechov a pokusov, ktoré Michal na ceste k príťažlivosti podstúpil. Vďaka nim pochopil, čo nemá robiť a čo nefunguje. A nebolo to len pri jednej žene. Ale pri stovkách, s ktorými prišiel za tie roky do kontaktu.

Na väčšinu z princípov, metód a konceptov, o ktoré sa v tejto knihe podelí, prichádzal sám. Odmietlo ho množstvo žien a pri ďalších to pokazil zas on. A to bola pre neho najlepšia škola.Je tu dôležitá vec, na ktorú autor upozorňuje hneď na začiatku.

Toto NIE je kniha o balení žien – aj keď princípy a metódy z nej vám pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré ste doteraz poznali a skúšali.

Toto NIE je kniha o dostávaní žien do postele – aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s vami užiť viac žien, ako ste si doteraz vedeli predstaviť.

Ak sa momentálne trápite s tým, že tie ženy, ktoré sa vám páčia a chceli by ste ich, no ony vás nechcú, nezaujímate ich, ak nechcete byť sami a túžite priniesť do svojho života viac žien, užívať si s nimi sex alebo mať naplnený a dlhodobý vzťah s jednou ženou, tak táto kniha vám doslova môže zmeniť život.

Popri jej čítaní a aplikovaní Michalových rád do vášho života zistíte, že to nie je len o ženách. Ale, že to je i o vás. A začnú sa zlepšovať aj všetky ostatné oblasti vášho života, nielen tie týkajúce sa žien.

Čo vás čaká?

Michal vybral to najpodstatnejšie zo svojich prémiových programov a zabalil do tejto knihy všetko, čo vám pomôže vybudovať vašu príťažlivosť. Postupne sa v jednotlivých kapitolách a na celkovo 248 stranách dozviete, čo robí z chlapov príťažlivých mužov pre ženy.

V prvej kapitole odhalíte ten nový svet, do ktorého sa každý deň zobúdzate. Ako ženy rozmýšľajú a aký prístup by ste k nim mali zvoliť, aby ste si neodpálili u nich šance hneď na začiatku. Popritom všetkom sa trochu bližšie s Michalom spoznáte a v ďalších kapitolách vám porozpráva vždy kúsok z jeho príbehu, v ktorom sa možno nájdete občas aj vy sami. Väčšinou to však budú veci, ktoré mu nevyšli, a to, ako sa z nich poučil.To preto, aby ste tie chyby neopakovali zbytočne aj vy.

Od kapitoly 3 vám následne predstaví systém priťahovania žien v 5 častiach, vďaka ktorému uvidíte celé “balenie žien” a vzťahy v úplne novom svetle a už nikdy nebudete pristupovať k ženám rovnako ako predtým.

Viac informácií o knihe Michala Kopeckého Príťažlivosť nájdete TU.

Aktualizácia:

Zdá sa, že slovenskí muži sú si vedomí toho, že príťažlivosť sa dá vždy zlepšiť, a tak ďakujeme za desiatky správnych odpovedí. Náš počítač z nich vyžreboval týchto výhercov:

Peter Sládkovič, Námestovo
Ladislav Szabó, Nové Zámky
Miroslav Ďurík, Topoľčany

Srdečne gratulujeme a všetkým ďakujeme za účasť. Ste skvelí! 🙂