blog

Vyhrajte štýlovú chladničku v dizajne minibusu VW!

piatok 19. mája 2017 17:34
Pi 19.05. 2017 17:34

Milí Martinusáci,

v spolupráci s kamarátmi z NAY máme pre vás súťaž, aká tu ešte nebola!  Stačí, ak si do 18.6. kúpite akýkoľvek film na Martinuse a ste v hre o jedinečnú dizajnovú chladničku Gorenje inšpirovanú legendárnou dodávkou VW „Bulli“ Minibus. Sme si istí, že vám stačí jediný pohľad na tento kuchynský skvost, aby ste s nami súhlasili, že takáto výhra sa nevidí každý deň!

Vyhrajte chladnicku Gorenje s Martinusom!

Čím je táto chladnička výnimočná?

Pozrite sa na obrázok vyššie a určite vám to je jasné! 🙂 Videli ste niekedy krajšiu chladničku? Značke Gorenje sa podarilo niečo výnimočné. Zobrali zdanlivo najnudnejší kus kuchynské spotrebiča a vytvorili majstrovské dizajnérske dielo.

V spolupráci s nemeckým výrobcom áut VW prevzali dizajn VW minibusov a použili ho ako základ pre vytvorenie špeciálnej série populárnych retro chladničiek, ktoré na jednej strane dobre vyzerajú a na druhej strane sú až po vrch nabitú tými najnovšími technológiami, ktoré zaručia, že vaše potraviny ostanú čerstvé tak dlho, ako je to len možné.

Ak vás zaujíma, čo sa skrýva pod výrazmi ako IonAir a DynamiCooling, CrispZone s HumidityControl alebo aké sú to SimpleSlide police, potom určite kliknite TU. Sme si istí, že budete očarení rovnako ako my.

Ako môžem zvýšiť svoju šancu na výhru?

Už pociťujete intenzívnu túžbu po novej Gorenje Retro Special Edition chladničke? Vôbec sa vám nedivíme! 🙂 Ak chcete zvýšiť svoju šancu na výhru, je to pomerne jednoduché. Stačí si do 18.6. objednať viac filmov. Každý film je jeden žreb, takže čím viac filmov si kúpite, tým viac žrebov budete mať v záverečnom žrebovaní, ktoré sa bude konať 21.6.2017.

Nemá zmysel váhať, veď film, ktorý si objednáte dnes, si môžete vychutnať už o pár dní. A ktovie, možno práve vaša objednávka prinesie radosť aj vašej kuchyni. 🙂

Inšpirujte sa rebríčkom najpredávanejších filmov na Martinuse!

Aktualizácia 26.6.2017:

Ďakujeme za vašu účasť! Do súťaže sa zapojili stovky z vás a počítač sa veru riadne zapotil. Nakoniec to však zvládol a výhercom štýlovej retro chladničky VW sa stáva:

Peter Rajčani, Košice

Srdečne gratulujeme a ak ste aj nevyhrali, nesmúťte, už onedlho súťažíme opäť! 🙂