blog

Zahrajte sa s deťmi: stavebnica Hubelino

piatok 27. apríla 2018 12:48
Pi 27.04. 2018 12:48

Ak vaše deti (a dosť možno aj vy spolu s nimi :-)) zbožnujete lego, nemala by vám uniknúť novinka: Hubelino, ktoré je kompatibilné s kockami LEGO Duplo. Postavíte spoločne so svojimi blízkymi najdokonalejšiu guľôčkovú dráhu? :-)

Prečo stavebnica Hubelino?

Stavebnica rozvíja detskú predstavivosť, priestorové myslenie, motoriku a zmysel pre dotiahnutie úlohy do konca. Nie je jednoduché postaviť zmysluplnú guľóčkovú dráhu 😉 Mozgové bunky vášho drobca budú pri stavaní zaberať na plné obrátky, jednotlivé spájanie a rozpájanie kociek precvičí šikovnosť ich rúk a prstov. Stavanie si vyžaduje nielen trpezlivosť, ale aj kreativitu. A ešte podporuje aj estetické cítenie.

Hrajte sa na tisíc spôsobov

Kombinujte ju so stavebnicami LEGO, DUPLO a vďaka tomu budete mať k dispozícii viac kociek a teda aj viac možností, ako ich spojiť. Náhradné diely a ďalšie kocky si môžetepriebežne dopĺňať zo širokej ponuky a kedykoľvek rozšíriť svoje staviteľské ambície 🙂 Užite si spoločne s vašimi deťmi čas strávený pri hre!

 

Kvalitná hračka

Kocky sú vyrobené z materiálu, ktorý odolá aj takým nástrahám ako hádzanie či búchanie, ktorým by ich mohol váš malý staviteľ či staviteľka vystaviť… Potešujúce určite je, že Hubelino môžete vyčistiť aj vo vašej domácej umývačke riadu. Stavebnica je certifikovaná TÜV nezávadnosťou (Nemecko),  v súlade s CE a EN 71 požiadavkami a je vhodná pre deti od 3 rokov.

 

Venujte stavebnicu Hubelino svojim najmenším len tak alebo ako darček  k blížiacim sa narodeninám. Veríme, že s ňou zažijete veľa tvorivých a zábavných chvíľ! 

 

Anna Porubcová

Články autora