blog

O druhej kapitole

utorok 9. júna 2009 11:23
Ut 9.06. 2009 11:23

Pozdravujem všetkých, ktorí vyskúšali, napísali a pohli tak dej knižky dopredu. V tomto kole Vás bolo 175 a bolo to super čítanie…Páčilo sa mi, čo všetko ste našli v mobilnom telefóne našej hlavnej predstaviteľky (už má meno, volá sa Eva). Nebudem to prezrádzať, lebo je to stále otvorené, ale  esemeska od mobilného operátora VYHRAJTE KABRIOLET ZNAČKY….bol dosť vtipný nápad 🙂 Alebo výherný poukaz na dovolenku v Honolulu :))

Druhá kapitola dáva priestor nepísať túto knižku len Evinými očami, ale sledovať dej aj z iného uhlu a tieto pohľady prestriedať. Preto aj tie názvy kapitol, aby mal čitateľ jasno. Je to väčší adrenalín a vám autorom dáva zas o niečo viac slobody.

A teraz by som rada k niektorým konkrétne.

Vierka Balážová – výborný nápad, ale ešte je skoro, aby sme to rozbalili 🙂 ale určite to niekde ďalej použi

Ibištek, Gabika Tóthová – fantasticky ste sa čítali. Maruška Oravcová, Aďa B., Danko Beran, Peter Tomlein, Miloš Kováč, Zuzka Marianková, Eva Revelente, Peter Nový – oči sa mi kĺzali, perfektné, aj keď každý máte iný štýl. Peter Šišovský – paráda, len teraz je priskoro použiť to. MiMe – určite prispievaj ďalej.

Mnohí z Vás ste napísali pokračovanie príliš krátke na to, aby som Vám vedela napísať, že sa mi to páči, nepáči.. Takže, ak ste tu svoje meno nenašli, nie je to tým, že je to zlé. A vlastne, čo je zlé, keď hovoríme o písmenkách? Je to vec subjektívna 🙂

Milan Palčisko napísal dve Reného básničky – možno sa vám zídu :))

V Tvojom lone

čas si krátim

viac než moji kamaráti

Nežiarlim a ani sa

kôli Tebe neopíjam

radšej také myšlienky

mucholapkou pozabíjam.

Sľúbil som raz Ilone

že nebudem už písať o lone

ťažko sa však plnia

také sľuby

keď  moje básnické črevo

tú tému najviac  ľúbi

Som dosť zvedavá, čo sa z Reného vykľuje 🙂

Teším sa na ďalšie kapitoly, pokojne sa rozpíšte, možno by teraz bolo dobré zas potiahnuť Evinu linku, ale vy si možno myslíte niečo úplne iné 🙂 Nech Vám to píše, Evita