blog

Opäť môžete ovplyvniť smerovanie projektu Slovensko píše román

piatok 31. júla 2009 14:21
Pi 31.07. 2009 14:21

Po kladne hodnotenej „križovatke“, kde samotní čitatelia projektu Slovensko píše román mohli rozhodnúť svojím výberom o smerovaní deja románu, organizátor projektu, internetové kníhkupectvo Martinus.sk opäť necháva rozhodovanie na čitateľské publikum.

Pri štarte projektu, pred dvoma mesiacmi, organizátori avizovali zapojenie známych osobností slovenskej literárnej scény, kultúrneho a spoločenského života do písania spoločného románu. Prvú kapitolu napísala spisovateľka Evita Urbaníková, ktorá sa zároveň stala aj editorkou románu. Teraz je načase rozhodnúť, ako bude projekt pokračovať.

Rozhodnúť môžu opäť návštevníci www.slovenskopiseroman.sk, ktorí tentoraz nezastúpia miesto editorky, ale pomôžu rozhodnúť o tom, či budú spoločný román písať aj známe osobnosti slovenskej literárnej scény, či šoubiznisu. Okrem možnosti hlasovania „áno a nie“ sa čitateľom románu ponúka aj jedinečná príležitosť navrhnúť konkrétnu známu osobnosť, ktorá by sa podľa nich mala podieľať na napísaní jednej z ďalších kapitol.

Do hlasovania sa môže zapojiť každý čitateľ priamo na stránke projektu Slovensko píše román prostredníctvom jednoduchej ankety. Hlasovanie bude prebiehať od 31. júla do 10. augusta.