blog

Darček pre Twilighťákov: záložka a fotky s Edwardom a Jacobom!

pondelok 24. augusta 2009 00:09
Po 24.08. 2009 00:09

zalozka_twilightMilí Twilighťáci a Twilighťáčky,

na Facebooku už sú nahodené všetky vaše fotky s Edwardom a Jacobom! Nájdu sa tam všetci tí, ktorí sa prišli v piatok a sobotu odfotiť  s hlavnými hrdinami Twilight ságy v životnej veľkosti do nášho kníhkupectva na Obchodnej v Bratislave – a mnohé fotky naozaj stoja za to! 🙂 Nezabúdajte, že do 31.8. beží súťaž o najlepšiu fotku a výherca/výherkyňa si bude môcť domov odniesť dvojmetrovú maketu Edwarda, Jacoba a Belly. Takže príďte na našu Facebook fanúšikovskú stránku, označujte sa na fotkách a hlasujte za tie najlepšie!

A so skvelými správami nekončíme: ku všetkým knihám Twilight ságy, a teda aj k najnovšiemu Úsvitu, vám prikladáme aj špeciálny darček od nás, ktorý nenájdete nikde inde: štýlovú Twilight záložku! Ak ju chcete získať aj vy, neváhajte a objednajte si knihy u nás za skvelé ceny – všetky máme na sklade a posielame obratom. Posledný diel ságy, Úsvit, ktorý mal pôvodne vyjsť až v utorok, 25. augusta, sme vám poslali už koncom minulého týždňa a tak ho budete môcť čítať medzi prvými na Slovensku! A samozrejme, záložku si v balíkoch nájdete spolu s knihou aj vy všetci, ktorí ste si ju u nás predobjednali.

A takto vyzerá naša záložka pre vás. Dúfame, že sa bude páčiť, aj keď chápeme, že mnohí ju ani nebudete potrebovať… žeby sme nabudúce mali radšej prikladať vankúše, aby ste mohli dospať tie prebdené a prečítané noci? 🙂

zalozka_twilight

Prajeme vám príjemný týždeň s upírmi! 🙂