blog

Oslaďte si čítanie kvalitným vínom a najlepšou čokoládou na svete

štvrtok 25. marca 2010 09:30
Št 25.03. 2010 09:30

Najväčší kresťanský sviatok – Veľká noc – sa blíži míľovými krokmi a s ním aj šanca osladiť si život. 🙂 Veď či už sa rozhodnete pre viacgeneračný román Aj Boh miluje čokoládu, modernú kuchárku, ktorej hlavnou ingredienciou je Čokoláda, úspešný slovenský román Sladko v ústach alebo akúkoľvek inú knihu z našej širokej ponuky, najlepšie si ich vychutnáte s niečím dobrým po ruke.

Preto sme pre vás spoločne s online vinotékou Vino-klub.sk pripravili skvelý veľkonočný darček. Všetkým zákazníkom Martinus.sk, ktorí si objednajú kolekciu vín – sviežich, voňavučkých a  hlavne zostavených špeciálne pre príjemné prežitie Sviatkov jari –  nazvanej Veľkonočná kolekcia, bude pribalená NAJLEPŠIA ČOKOLÁDA NA SVETE! Tou je talianska čokoláda značky AMEDEI, ktorá  vlani v Londýne získala ocenenie ČOKOLÁDA ROKU 2009.

Čokoláda sa  nazýva jednoducho AMEDEI “9”, pretože je vyrobená z kakaových bôbov deviatich nedotknutých venezuelských plantáží. So 75% kakaa je tou najtmavšou, akú AMEDEI vyrába. Tešiť sa môžete na vyváženú čokoládu s čerstvou vôňou kakaa, s podtónmi citrusových plodov a sladkých  pražených mandlí. Ak sa teda rozhodnete pre objednávku Veľkonočnej kolekcie, potom stačí, ak do políčka: Odkaz zákazníka napíšete heslo: “Čokoláda od Martinusu” a najlepšia čokoláda na svete bude vaša!

Prajeme Vám krásne prežitie Veľkonočných Sviatkov!

Tisíce želaní.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk