blog

Blesková súťaž o lístok na výnimočnú konferenciu TEDx!

pondelok 24. mája 2010 13:23
Po 24.05. 2010 13:23

Už túto sobotu t.j. 29.5.2010 sa bude v Bratislave konať konferencia TEDx. Druhý krát na Slovensku, prvý krát v Bratislave. TEDx Bratislava je nezávisle podujatie TED, na ktorom vystúpi množstvo zaujímavých ľudí. Ľudí, ktorí majú čo povedať, a ktorých sa oplatí vypočuť. Formát TEDx vznikol v duchu motta „myšlienky hodné šírenia“ ako program miestnych, samostatne organizovaných podujatí, ktoré umožňuje ľuďom stretnúť sa a spoločne zažiť atmosféru pripomínajúcu konferencie TED. A keďže Martinus.sk zbožňuje „myšlienky hodné šírenia“, tak vám teraz ponúkame jedinečnú šancu vyhrať lístok na prvý bratislavský TEDx v našej bleskovej súťaži!

Jedným z rečníkov na prvom bratislavskom TEDx-e bude aj izraelský dobrodruh, humanitár a spisovateľ Yossi Ghinsberg, ktorý po tragickej nehode bojoval tri týždne o prežitie sám, bez jedla a zbrane, v amazónskom pralese. O tejto výnimočnej skúsenosti napísal knihu, ktorú samozrejme nájdete aj v ponuke najväčšieho internetového kníhkupectva na Slovensku Martinus.sk.

Naša súťažná otázka teda znie: Ako sa volá kniha, v ktorej izraelský dobrodruh Yossi Ghinsberg popisuje svoj boj o prežitie v amazonskom pralese?

Svoje odpovede posielajte do utorka 25.5.2010 na emailovú adresu blog(zavináč)martinus.sk a ako predmet uveďte TEDx. Prosím, nepíšte správnu odpoveď do komentárov. 🙂 Presne o polnoci sa súťaž skončí a bude vylosovaný výherca. Pozor! Výherca sa musí  zaregistrovať počas nasledujúceho dňa t.j. stredy 26.5.2010, inak mu lístok prepadne!

Veľa šťastia!

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Martinus.sk