blog

Oslávte Deň detí s Martinus.sk!

utorok 1. júna 2010 00:01
Ut 1.06. 2010 00:01

Milé deťúrence (a samozrejme aj ich rodičia),

prajeme vám všetko naj k Medzinárodnému dňu detí, veľa šťastia, lásky, krásne prežitých chvíľ a samozrejme aj množstvo zaujímavých knižiek. A práve pri knižkách nastupujeme vaše najobľúbenejšie internetové kníhkupectvo Martinus.sk! 🙂 Veď len ťažko by sme hľadali osožnejší darček, ktorý zároveň poteší, ako je práve pekná knižka! Je dokázané, že deti, ktoré si obľúbili knihy už v mladom veku sú inteligentnejšie, vyspelejšie a hlavne šťastnejšie. 🙂 A aby mohlo mať v tento krásny sviatok radosť skutočne každé dieťa, pripravili sme pre vás množstvo skvelých akcií!

Skvelá zľava 25% na všetky knihy pre deti a mládež len na Martinus.sk!

Začať treba pekne zostra a preto vám počas celého Medzinárodného dňa detí a jedine na Martinus.sk ponúkame všetky knihy z kategórie deti a mládež so skvelou zľavou 25%! Takže dobre sa rozhliadnite a vyberajte do sýtosti – veď vďaka našej zľave môžete mať jednu knihu zo štyroch zadarmo!!! To je ponuka, akej je len ťažko odolať, však? 🙂 Veď všetky výskumy potvrdzujú, že čítanie je jedna z najprospešnejších činností, akej sa deti môžu venovať. A na veku pritom nezáleží! Dokonca aj deti, ktoré ešte čítať nevedia, si odnášajú množstvo pozitívnych vplyvov zo spoločného čítania s rodičmi. Peknej rozprávke, ktorú deťom prečítajú ich rodičia každý večer pred spánkom, sa nevyrovná žiadna videohra, ani animovaná rozprávka.

Využite tuto jedinečnú príležitosť potešiť svoje deti – iba počas Medzinárodného dňa detí, iba na Martinus.sk! Oslávte s nami sviatok všetkých detí a využite našu skvelú zľavu!

V našom bratislavskom kníhkupectve je celý mesiac venovaný deťom!

Medzinárodný deň detí je len jeden deň, ale my sme sa rozhodli, že v našom bratislavskom kníhkupectve bude deťom venovaný celý mesiac. A preto budú počas celého júna všetky knihy pre deti so zľavou 15%! Zastavte sa v našom kníhkupectve na Obchodnej 41 a vyberte peknú knižku pre svoje ratolesti počas celého júna!

Samozrejme, ak si na Deň detí objednáte knihu z kategórie pre deti a mládež cez internet a zvolíte osobný odber, tak ju budete mať so zľavou 25%.

V Nitre je Deň detí v nedeľu! Určite príďte! 🙂

Ako určite všetci viete, len pred pár dňami sme pre vás otvorili ďalšie kníhkupectvo Martinus.sk. Tentoraz v Nitre, v obchodom centre Centro. Ak ste nás ešte nenavštívili, tak po prvé, máte najvyšší čas to napraviť, a po druhé, určite zoberte aj svoje ratolesti!

Nielenže máme pre vás počas celého júna prichystanú zľavu 15% na všetky detské knihy, ale v nedeľu 6.6.2010 máme pre našich najmenších čitateľov pripravený aj pekný program! Naši najmenší ešte síce často čítať nevedia, ale už dobre vedia, ako veľmi zbožňujú rozprávky. A preto sme na nedeľu 6.6.2010 zavolali tetu Rozprávkárku, ktorá im bude rozprávky čítať. Teta bude čítať v dvoch pásmach. Prvé sa začne o 15.00 a druhé o 17.30, medzitým sa môžu deti vyšantiť v našom krásnom detskom kútiku, alebo si prezrieť kopu skvelých knižiek, ktoré tam na ne budú čakať. Samozrejme, keby sa do nejakej zaľúbili priamo na mieste, tak im ich budete môcť kúpiť so zľavou 15%. 🙂

Rovnako ako v prípade bratislavského kníhkupectva, aj tu platí, že ak si objednáte knihy z kategórie pre deti a mládež dnes t.j. na Medzinárodný deň detí a zvolíte osobný odber v Nitre, tak ich budete mať  so zľavou 25%! Nepremeškajte túto skvelú príležitosť!

Medzinárodný deň detí je len raz za rok, preto by bola škoda nevyužiť ho na to, aby sme našim najmenším rozžiarili pohľady peknou knižkou. Pozrite sa na našu bohatú ponuku titulov pre deti a mládež, ktoré môžete mať len dnes so zľavou 25%!