blog

DVD novinky: Opäť nádielka darčekov

streda 8. decembra 2010 11:48
St 8.12. 2010 11:48
Že toho vo svete filmových noviniek bolo v posledných týždňoch veľa dobrého? Áno. A pokračujeme ďalej! Opäť prichádza nová nádielka kolekcií a filmov, súčasťou ktorých je vzácna plyšová hračka – ako napríklad medvedík Kuky. Ale nebudem hneď všetko prezrádzať v úvode. V skratke, nové a horúce novinky sú priamo tu!
Sú skoro ako skutoční agenti. Len tie chlpy… Bývalá elitná agentka Kitty Galore sa chystá uskutočniť diabolský plán, ktorým si podrobí nielen svojich psích protivníkov, ale porazí i svojich bývalých mačacích kolegov a urobí zo sveta svoje veľké pieskovisko. A tak mačky a psi musia spojiť svoje sily, aby zabránili globálnej katastrofe. A my ich pritom budeme sprevádzať so širokým úsmevom, pretože nás čaká podarená komédia. A ako som už sľuboval, nie je to všetko – čaká nás špeciálna darčeková edícia aj s hračkou :-). (viac info)
Teraz trošku na vážnejšiu nôtu. Prichádza kolekcia. A nielen tak hocijaká. Kolekcia Jana Svěráka, režiséra, ktorý sa stal legendou. Stretneme sa v nej s viacerými filmami, ktoré sa legendou stali tiež. Najskôr prichádza Obecná škola so svojráznym učiteľom Igorom Hnízdom, ktorý v období čerstvo nadobudnutej slobody po vojne vychováva neporiadnu mládež. Potom nasleduje kultový český roadmovie Jízda. Ďalej nás čaká oscarová Kolja, komédia Akumulátor 1, slávny Tmavomodrý svet o dráme vojakov, ktorých boj s koncom vojny neskončil. Hneď potom prídu Vratné lahve o tom, že duša nemusí starnúť s telom a keď už sme pri tom vracaní, tak Kuky se vrací tiež. Samozrejme, každý jeden film je sprevádzaný poriadnou dávkou bonusov. (viac info)
Kukyho si môžete kúpiť jednak vo vyššie uvedenej kolekcii, alebo v tejto darčekovej edícií, ktorá obsahuje navyše plyšovú hračku – buď Kukyho, alebo Kapitána von Hergota. Film je nakrútený podľa skutočnej udalosti, ktorú na vlastnej koži prežila jedna plyšová hračka. Kuky. Je najobľúbenejšou hračkou šesťročného Ondru. Ale maminka ho vyhodí do koša, pretože z Kukyho sa sype drevitá vlna a to nie je dobré pre Ondru, ktorý má astmu. A tak sa s Kukyho stáva hrdina – musí sa postaviť na svoje plyšové nohy a vrátiť sa. (viac info)
A prichádza zlatý zlobor, ktorý pred pár rokmi položil na zadok celý svet. Mal oslíka, princeznú a obrovskú dávku netradičného vtipu. Nášmu zlobrovi sa po starých časoch cnie. A to ho vedie k podpísaniu kúzelnej zmluvy – chce na pár chvíľ zažiť svoj starý život. Lenže je v tom malý háčik, tento čin zásadne zmení celý svet a Oslík si zrazu nespomína na svojho priateľa, z Fiony je drsná princezná-bojovníčka a Kocúr v čižmách má, no… povedzme, že pár kíl naviac. Majú len 24 hodín na to, aby spoločnými silami zrušili účinky zmluvy. Zábava začína. Opäť darčeková edícia, môžeme si vybrať svoju figúrku – Shrek, Kocúr v čižmách, Oslík. (viac info)
Spolu 6 DVD, na ktorých nájdeme desaťdielny seriál z produkcie Toma Hanksa a Stevena Spielberga. Traja príslušníci americkej námornej pechoty – Robert Leckie, Eugen Sledge a John Basilon sa prebíjajú javiskom pacifického vojnového predstavenia za druhej svetovej vojny. Seriál nás prevedie ich prvou bitkou s Japoncami v Gaudalcanale, cez dažďové lesy Cape Gloucesteru a pevnosti Pleleliu, krvavými pieskami Iwo Jimy, cez hrôzy Okinawy až k ich triumfálnemu, ale neľahkému návratu domov po kapitulácií Japonska. (viac info)