blog

CEO Martinus.sk postúpil medzi finalistov ocenenia Podnikateľ roka (+darček pre vás)

piatok 18. februára 2011 14:01
Pi 18.02. 2011 14:01

Milí Martinusáci,

kedykoľvek nám napíšete krátky e-mail, že ste boli s našimi službami spokojní, vyčarí nám to úsmev na tvári a chuť pracovať ešte lepšie. Obyčajné “ďakujem” z vašich úst alebo klávesníc je pre nás tým najsilnejším dopingom.

Raz za čas sa stane, že si nás všimne aj niekto “zvonku”. Jeden z tých príbehov vyvrcholil včera veľkým úspechom pre celý Martinus.sk, o ktorý sa s vami chceme podeliť. Náš spolumajiteľ a CEO Michal Meško postúpil medzi piatich finalistov nominovaných na ocenenie Ernst & Young Podnikateľ roka 2010 v Slovenskej republike. Prestížny titul na slávnostnom galavečeri v Bratislave nakoniec získal Tomáš Bel, spolumajiteľ siete športových predajní Exisport (gratulujeme!). Pre nás je však veľkou cťou a výhrou už “len” samotná účasť vo finále v spoločnosti tých najúspešnejších podnikateľov Slovenska.

Táto správa nie je samochvála, táto správa je obrovské ĎAKUJEME od nás smerom k vám. Pretože tento výnimočný  úspech sa zakladá v prvom rade na vás, našich zákazníkoch, ktorí nám už od roku 2001 venujete svoju priazeň a pozornosť. Iba vďaka vám je Martinus.sk dnes tým, čím je.

Boli by sme radi, keby sme sa z tohto úspechu tešili všetci spoločne. Preto vám, našim Martinusákom, prinášame dodatočnú zľavu 3 EUR na každý nákup nad 20 EUR pre každého, kto zadá ako kód darčekovej poukážky heslo DAKUJEME.  Zľava platí do 25.2. a uplatniť si ju môžete aj v našich kamenných kníhkupectvách. Stačí pri platení povedať rovnaké heslo.

Ďakujeme vám, ste skvelí! 🙂

Tisíce splnených snov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk