blog

Charlie Sheen píše memoáre za desať miliónov. Aspoň si to myslí…

utorok 1. marca 2011 06:04
Ut 1.03. 2011 06:04

Založiť svoju kariéru na miernej dávke talentu a úprimnom, nefalšovanom alkoholizme, závislosti na drogách a sukničkárstve dnes už nie je ničím výnimočným. Slovenské “celebrity” to zvládajú dokonca aj bez talentu. Pri pohľade na najnovšie vyčíňanie amerického herca Charlieho Sheena však musí blednúť závisťou a hanbiť sa za svoj číry amaterizmus aj Braňo M. Charliemu sa nielenže podarilo docieliť zrušenie seriálu Dva a pol chlapa, ktorý bol najúspešnejším počinom jeho života, ale zároveň v tom vidí jedinečnú šancu začať literárnu kariéru!

Okamžité ukončenie natáčania jedného z najúspešnejších seriálov súčasnosti, pri plate 800-tisíc dolárov za jeden diel a to všetko len a len vlastnou vinou, by väčšinu ľudí uvrhlo do depresií a bezbrehého alkoholizmu. Charlieho Sheena však nie! Dôvodov je hneď niekoľko. Ad jedna, je mu bezbrehý alkoholizmus koníčkom už mnoho rokov a v tejto oblasti sa môže posunúť tak maximálne k delíriu tremens. Ad dva, náhly nával voľného času sa rozhodol stráviť činnosťou vskutku ušľachtilou! Charlie Sheen sa rozhodol napísať memoáre o svojom osemročnom pôsobení v seriáli Dva a pol chlapa.

Panuje síce všeobecná obava, že herec , ktorý sa viac preslávil svojimi alkoholovými a drogovými excesmi ako hereckým talentom, si toho asi nebude veľa pamätať, takže memoáre sa budú podobať viac na Nový čas ako na knihu, ale ani to nezrazilo Charlieho ambície. Na knihe intenzívne pracuje, čo sa pozná podľa toho, že už o nej povedal médiám a vie, ako sa bude volať. (Ne)pamäte sa vraj budú volať Keď skončil smiech a Charlie sa vyhráža, že v nich odhalí krutú pravdu úplne o všetkých. Vzhľadom na to, že jediným škandalóznym elementom v seriáli bol on sám, bude to pomerne náročné, on si však verí. A to dokonca natoľko, že predpokladá tvrdý boj medzi nakladateľmi, ktorí vraj zaplatia za práva na jeho knihu minimálne desať miliónov dolárov. Tí mu zatiaľ odkazujú, že ak bude pokračovať s podobnými vtipmi, tak ten smiech veru neskončí ešte pekne dlho…

Zdroj: TMZ.com

Zaujímavé linky:

Na PORIADNE tetovanie s motívom Twilightu nie je nikdy príliš neskoro!

Dá sa z Twilightu zblázniť? Očividne áno.

16-ročný spevák Justin Bieber vydá svoje memoáre

Twilight sága vyjde v špeciálnej limitovanej edícii