blog

Ani filmový Harry Potter netuší, o čom bude tajomná stránka Pottermore.com

utorok 21. júna 2011 00:09
Ut 21.06. 2011 00:09

Minulý týždeň sme vám prvýkrát priniesli správu o tajomnej stránke Pottermore.com, na ktorej má už 23. júna oznámiť J.K.Rowlingová niečo veľké, týkajúce sa sveta Harryho Pottera. Internet sa hemží stovkami špekulácií, pričom tie najpravdepodobnejšie zahŕňajú komunitný portál fanúšikov a online hru zo sveta čarodejov. Ale ani Daniel Radcliffe, filmový predstaviteľ hlavného hrdinu ságy, netuší, čo to v skutočnosti bude.

“Absolútne nič o tom neviem,” prehlásil Daniel o tajomnej stránke. “Som si istý, že Jo (J.K. Rowlingová) toho napíše ešte veľa v nadchádzajúcich rokoch. Som si istý, že má toho v sebe ešte oveľa viac ako sme doteraz čítali a ešte oveľa viac príbehov, ktoré chce vyrozprávať.” A ako sám dodáva: “A ak sa nebudú točiť okolo Harryho, tak si ich veľmi rád kúpim.”

Niet divu, že sa chce postavy Harryho nadobro zbaviť. Veď svetoznámeho hrdinu stvárňuje polovicu svojho života a zbaviť sa jeho nálepky mi bude pravdepodobne trvať minimálne rovnako dlho. Prípadné budúce pôsobenie v roli Harryho Pottera preto vidí skepticky: “Po prvé, nemyslím si, že (Rowlingová) ešte niekedy napíše ďalší príbeh Potterov príbeh a po druhé, ja vám neviem, vrátiť sa späť po nejakých 10 alebo 20 rokoch? V tom momente sa už budem snažiť 20 rokov vybudovať si kariéru mimo Pottera a vrátiť sa v tom momente späť by bolo asi trochu sebazradzujúce.”

Dvadsať rokov je ešte dlhá doba a ktovie, čo všetko sa dovtedy udeje. Preto teraz asi všetkých viac zaujíma, čo odhalí J.K.Rowlingová 23. júna. Podľa jej hovorkyne to však nebude ani nová kniha, ani to nebude priamo spojené s posledným filmom, ktorý sa chystá do kín už o necelý mesiac.

Zdroj a viac info: LATimes.com

Zaujímavé linky:

Autorka Harryho Pottera chystá niečo veľké! Už čoskoro…

Alarmujúce správy: Jedno z troch detí v Londýne žije v domácnosti bez jedinej knihy

Móda inšpirovaná Harry Potterom zabíja sovy v Indii

Harry Potter sa stane vojnovým veteránom