blog

Príďte osláviť Deň neprečítaných kníh do našich kamenných kníhkupectiev v Nitre a Žiline!

utorok 23. augusta 2011 23:54
Ut 23.08. 2011 23:54

Vedeli ste, že podľa prieskumu je každá piata kniha, ležiaca v domácej knižnici, neprečítaná? A práve kvôli takýmto knihám sme sa rozhodli vyhlásiť 31. august za Deň neprečítaných kníh! Deň, kedy si konečne prečítame knihy, na ktoré nebol čas! 🙂 Pridaj sa aj ty k tisícom Slovákom, ktorí sa zapájajú do tejto akcie! Príď do nášho kamenného kníhkupectva v Žiline alebo Nitre a vychutnaj si svoju neprečítanú knihu v spoločnosti ľudí s rovnakou vášňou a v atmosfére, akú dokážu vytvoriť len tisíce kníh sústredené na jednom mieste! Tešíme sa na teba!

Príďte oslavovať k nám!

Do akcie Deň neprečítaných kníh sa samozrejme môže zapojiť celé Slovensko, ale ak bývaš v okolí našich kamenných kníhkupectiev v Nitre alebo Žiline, bola by večná škoda nevyužiť jedinečnú príležitosť a neosláviť tento sviatok všetkých knihoholikov v našom kníhkupectve!

Dones si knihu, ktorá na svoje prečítanie čakala až do Dňa neprečítaných kníh a ponor sa do nej v príjemnej atmosfére kníhkupectva, obklopený tisíckami ďalších kníh a ľudí, ktorí s tebou zdieľajú záľubu v knihách. Navyše, na každého oslávenca čaká káva a narodeninová pochúťka zadarmo (spomínali sme, že Martinus.sk v tento deň oslavuje 10. narodeniny? :-))! Dianie v našich kníhkupectvách bude prenášané na internet, takže v skutočnosti budeme oslavovať všetci spoločne! Na celom Slovensku! Samozrejme, veľmi radi ťa privítame aj v našich kamenných kníhkupectvách v Bratislave a Martine, len vzhľadom na menšie priestory v nich nemáme k dispozícii kaviareň a ľahko sa môže stať, že si nebude kam sadnúť. Nie že by správneho knihoholika taká drobnosť niekedy odradila! 🙂

Tešíme sa na vás my, aj vaše neprečítané knihy! Už 31. augusta! 🙂

Tisíce príbehov, jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: Viac informácií o jedinečnej akcii Deň neprečítaných kníh nájdete TU.