blog

Martinus.sk je 16. najrýchlejšie rastúcou firmou v strednej Európe

pondelok 28. novembra 2011 00:48
Po 28.11. 2011 00:48

Milí Martinusáci,

spoločne sme dosiahli ďalší skvelý úspech! Martinus.sk sa stal 161. najrýchlejšie rastúcou firmou v Európe, na strednom Východe a v Afrike podľa Deloitte Technology Fast 500 EMEA! Je to úžasný pocit! Veď k takémuto oceneniu sme mohli dospieť len a len vďaka vám a vašej priazni. Sme nesmierne hrdí, že práve do Martinusu každý deň vkladáte svoju dôveru, ktorá nám umožnila prezentovať Slovensko na medzinárodnej úrovni v tom najlepšom svetle.

Martinus.sk pre nás nie je len o predaji kníh. Je to životný štýl. Je to nikdy nekončiaca snaha byť stále lepší a lepší. A je to práve vaša priazeň a spokojnosť, ktoré nás neustále motivujú a sú našim hnacím motorom. Kvôli vám robíme každý deň všetko preto, aby sme ponúkali služby na najvyššej možnej úrovni. Neuveriteľne nás baví vymýšľať rôzne vylepšenia, ktoré vám spríjemnia život, alebo vám spravia radosť. 🙂

Preto nás teší, že práve vďaka vám sme sa nielen dostali medzi 500 najrýchlejšie rastúcich firiem v Európe, na strednom Východe a v Afrike, ale zároveň sme obsadili 161. miesto, pričom v strednej Európe sme na fantastickom 16. mieste! Je to pre nás pomyselným potľapkaním po pleci a pochvalou, ktorá napovedá, že naša snaha sa u vás stretáva s pozitívnou reakciou. 🙂 Ani to však neznamená, že by sme teraz poľavili! Aj naďalej sa budeme snažiť, aby bol pre vás Martinus.sk miestom, kam sa budete radi vracať nielen pre nové knižky, ale aj kvôli atmosfére relaxu a pohody. Len vďaka vám, našim Martinusákom, je Martinus.sk tým, čím je.

Ďakujeme!

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: Gratulujeme spoločnosti Sygic, ktorá sa umiestnila na úžasnom 156. mieste! 🙂