blog

Vytvorme spolu prvú čitateľskú audioknihu!

nedeľa 18. decembra 2011 20:48
Ne 18.12. 2011 20:48

Dostala ťa trilógia Millennium od Stiega Larssona? Chceš byť súčasťou jedinečného projektu – prvej čitateľskej audioknihy? A chceš byť jedným z 200 vyvolených, ktorí na Slovensku ako prví uvidia film Muži, ktorí nenávidia ženy, nakrútený podľa tohto bestselleru? 

Prvých 100 prihlásených, ktorí načítajú nami zaslaný úryvok a ten potom nahrajú (uploadnú) na našu stránku, získa lístok na exkluzívnu projekciu dlho očakávaného filmu Davida Finchera podľa svetového bestselleru Muži, ktorí nenávidia ženy. V kinách bude od  12. januára, ale 200 našich najvernejších fanúšikov si ho bude môcť pozrieť už 4. januára.  

Ako postupovať?

Čo najrýchlejšie pošli na e-mail larsson@ikar.sk svoje meno, my ťa zaradíme do tohto jedinečného projektu pod poradovým číslom a následne ti pošleme približne 4 strany textu – POZOR! pošleme ti len strany od.. – do….  text či samotnú knihu si už musíš zohnať sám. (Napríklad TU.)

Táto možnosť je však len pre prvých 100 fanúšikov. Nahlásiť sa treba najneskôr do 21.12.2011. Čím skôr tak urobíš, tým väčšiu šancu máš, že získaš nielen na lístky na špeciálnu projekciu, ale je aj možnosť stať sa súčasťou jedinečnej audioknihy, aká na Slovensku ešte nebola! A to máme pripravené ešte jedno prekvapenie. 🙂

Mailovú adresu už poznáš, takže nie je dôvod váhať! Prihlás sa ešte dnes! Tešíme sa na vás a veríme, že spoločne vytvoríme niečo zaujímavé. 🙂

Váš Martinus.sk a vydavateľstvo Ikar