blog

Prečítajte si 5 bestsellerov úplne zadarmo!

štvrtok 10. marca 2011 15:54
Št 10.03. 2011 15:54

Milí Martinusáci,

vaše najobľúbenejšie kníhkupectvo pre vás pripravilo akciu, aká tu ešte nebola! V spolupráci s vydavateľstvom Slovart vám Martinus.sk prináša exkluzívnu možnosť vychutnať si elektronické knihy úplne zadarmo. A teraz nemyslíme diela s dávno neplatnými autorskými právami! Bavíme sa o bestselleroch od takých spisovateľov ako je Dominik Dán, Maxim E. Matkin alebo Juraj Červenák. Nech sa páči!
Každú z týchto e-kníh môžete čítať zadarmo až 30 dní a máte ich automaticky prednahraté priamo vo vašej e-knižnici na Martinus.sk. Akcia trvá do 15.4.2011. Aby ste si ich mohli stiahnuť, stačí sa zaregistrovať na Martinus.sk a jednorazovo si nainštalovať a autorizovať aplikáciu Adobe Digital Editions. Postup je veľmi jednoduchý a nezaberie vám viac ako pár minút. Pre prípad potreby sme pre vás pripravili aj podrobný návod. Ak by ste chceli mať možnosť čítať tieto skvelé tituly aj po uplynutí 30 dní, môžete si samozrejme zakúpiť klasickú, časovo neobmedzenú verziu e-knihy.

Všetky svoje elektronické knihy nájdete v sekcii Môj Martinus > E-knižnica. Pre vaše pohodlie sme tam týchto 5 výborných kníh už umiestnili, stačí kliknúť na ikonu “EPUB” pri titule, ktorý si želáte stiahnuť.

Informácie o tom, ako môžete čítať elektronické knihy z Martinus.sk nájdete tu. Ak sa chystáte e-knihy čítať na čítačke, neprehliadnite náš zoznam podporovaných zariadení.

Ak by ste sa s nami chceli podeliť o akýkoľvek podnet či pripomienku, napíšte nám na eknihy(zavináč)martinus.sk

Prajeme Vám príjemné (e-)čítanie!
Váš Martinus.sk

Akcia sa skončila 15. júna 2011, ďakujeme za váš záujem. Súčasnú ponuku e-kníh si môžete pozrieť priamo TU.

Zaujímavé linky:

Zoznam všetkých čítačiek, ktoré máme momentálne v ponuke

Všetko o e-knihách na Martinus.sk

Vynález, ktorý zmenil čítanie

Tipy na e-knihy: To najlepšie z našej ponuky!

Knižné tipy: E-knihy pre každého!

 

Elektronické knihy a Martinus.sk: Najčastejšie kladené otázky

Martinus.sk a elektronické knihy – začíname!