blog

Kúpte si knihu a stanete sa Dobrým anjelom

utorok 5. apríla 2011 00:01
Ut 5.04. 2011 00:01

Milí Martinusáci,

databáza titulov vášho najobľúbenejšieho kníhkupectva dosiahla úctyhodných sto tisíc titulov. A pri tej príležitosti sme sa rozhodli, že túto výnimočnú pozíciu si zaslúži niečo špeciálne. Kniha, ktorá v čitateľovi zanechá stopu. Kniha, ktorá sa stala symbolom odhodlania, nezmernej rodičovskej lásky a sily prekonávať prekážky. A vďaka spolupráci s vydavateľstvom Ikar je to zároveň kniha, ktorá dokáže skutočne pomôcť. Stačí, ak si kúpite medzinárodný bestseller Izba americkej spisovateľky Emmy Donoghuovej a automaticky, spoločne prispejeme sumou 4 EUR do humanitárneho systému Dobrý anjel.

Román Izba dokáže pomôcť. Vďaka vám.

Ponuka titulov najväčšieho internetové kníhkupectva na Slovensku Martinus.sk sa neustále rozširuje. Každý deň pribúdajú ďalšie a ďalšie tituly, a tak niet divu, že sa nám úspešne podarilo dosiahnuť magickú hranicu sto tisíc titulov. To už je úctyhodné číslo, ktoré si zaslúži pozornosť. Preto sme spoločne s vydavateľstvom Ikar a humanitárnym systémom Dobrý anjel pripravili akciu, ktorej cieľom je pomôcť čo najväčšiemu počtu detí, ktoré bojujú s vážnym ochorením. Stotisícu pozíciu v našej databáze sme vyhradili výnimočnému románu Izba. Stačí, ak si kúpite tento titul na stránkach Martinus.sk alebo (potom, čo kniha 19.4. vyjde) v niektorom z našich kamenných kníhkupectiev v Bratislava, Nitre alebo Žiline a automaticky spoločne s Martinusom a vydavateľstvom Ikar prispejete sumou 4 EUR na pomoc rodinám detí zo systému Dobrý anjel, ktoré bojujú so závažnou chorobou. Samozrejme, každý zákazník, ktorý sa rozhodne pomôcť týmto spôsobom, dostane prihlasovacie údaje, pomocou ktorých si bude môcť overiť, ako boli jeho peniaze použité. Akcia bude trvať až do konca roka 2011,

Kniha, ktorá zanechá stopu

Román Izba, ktorého kúpou na Martinus.sk môžete pomôcť deťom  zo systému Dobrý anjel, vzbudil množstvo pozitívnych ohlasov okamžite po svojom vydaní. Príbeh je vyrozprávaný z pohľadu päťročného Jacka, ktorý celý svoj doterajší život prežil v jedinej izbe. Neuvedomuje si, že existuje aj svet mimo jeho izby. Že izba je vlastne väzením, v ktorom je jeho matka držaná násilím už viac ako sedem rokov. Pre neho je to miesto, kde spí, je, číta si a hrá sa. Všetko sa zmení, keď jeho matka zorganizuje plán úteku. Zrazu sa ich izolovaný svet rozšíri, a keď si Jack uvedomí, že existuje aj svet mimo štyroch stien ich izby, začne klásť otázky. Množstvo otázok… Román Izba je oslavou húževnatosti a bezhraničného puta medzi rodičom a dieťaťom. Je brilantne napísaným románom o tom, čo všetko vyžaduje prechod z jedného sveta do druhého a na Slovensku sa vďaka spolupráci internetového kníhkupectva Martinus.sk, vydavateľstva Ikar a humanitárneho systému Dobrý anjel stáva aj symbolom pomoci rodinám s deťmi, ktoré bojujú s vážnym ochorením.

O systéme humanitárnej pomoci DOBRÝ ANJEL

DOBRÝ ANJEL je  Systém pomoci, ktorý pravidelnými mesačnými finančnými príspevkami pomáha rodinám s deťmi,  kde je niekto chorý na rakovinu alebo dieťa trpí na inú zákernú chorobu, ako napríklad detskú mozgovú obrnu, cystickú fibrózu, chronické zlyhanie obličiek, svalovú dystrofiu alebo Downov syndróm a kde táto choroba dostala rodinu do finančnej núdze.

DOBRÝ ANJEL je systém, s ktorým môžu až desaťtisíce darcov, Dobrých anjelov, relatívne malými pravidelnými mesačnými príspevkami každý mesiac výrazne finančne pomáhať až tisíckam chorých.

Jeho výnimočnosť spočíva v troch pilieroch – Dobrý anjel pomáha pravidelne každý mesiac, príspevky doručuje chorým do posledného centu a darca vždy presne vie, komu pomáha. Dnes vďaka 88 000 Dobrým anjelom Systém pravidelne  pomáha už 2930 rodinám, ktorým prerozdeľuje viac ako 270 000 EUR mesačne. Rodín s deťmi, ktoré potrebujú pomoc je však oveľa viac. Staňte sa aj vy niekoho Dobrým anjelom!

Kúpte si vynikajúci bestseller Izba a staňte sa Dobrým anjelom! Ako na to? Veľmi jednoducho. Stačí, ak si na stránkach Martinus.sk alebo v jeho kamenných kníhkupectvách v Bratislave, Nitre a Žiline kúpite román Izba a automaticky, spoločne s vydavateľstvom Ikar a internetovým kníhkupectvom Martinus.sk prispejete sumou 4 EUR do humanitárneho systému Dobrý anjel, ktorý túto sumu do posledného centu doručí rodinám chorých. Pomáhať nebolo ešte nikdy také jednoduché a príjemné. Vy získate výborný román a choré deti zo systému Dobrý anjel nezanedbateľnú finančnú pomoc! V mene všetkých chorých detí vám zo srdca ďakujeme!

Zaujímavé linky:

O izbe, ktorá je väzením, domovom a celým svetom – recenzia románu Izba

Pozrite sa, ako prebiehala naša minuloročná akcia s Dobrým anjelom