blog

Počas marca ste už vyhrali viac ako dvetisíc eur! A stále nekončíme! :-)

utorok 27. marca 2012 00:07
Ut 27.03. 2012 00:07

Milí Martinusáci,

marec sa už pomaly chýli ku koncu a s ním aj naša výnimočná súťaž, ktorú sme si na tento mesiac knihy pripravili. Až do konca marca losujeme každý pracovný deň siedmich z vás, ktorí vyhrajú poukážku v hodnote svojho nákupu. A ako nám to doteraz spoločne išlo? Myslíme si, že viac ako dobre! Veď sa presvedčte sami! 🙂

Súťaž sme spustili prvého marca a hneď v ten deň sme aj vylosovali prvých výhercov. Od toho momentu až do chvíle písania tohto článku sme takto odmenili už 126 Martinusákov! A to ešte stále nekončíme!

Výšku výhry si samozrejme určujete každý sám výškou svojho nákupu, ale už teraz sme rozdali poukážky v celkovej hodnote viac ako dvetisíc eur, pričom niektoré z nich súperia o titul najvyššia vystavená poukážka Martinus.sk v histórii. Napríklad Janka vyhrala za svoj nákup v žilinskom Martinuse poukážku v hodnote 189 EUR! A to už je suma, za ktorú sa dá kúpiť príjemná zásoba čítania. 🙂 A čo je na tom najlepšie? Že do konca týždňa budeme žrebovať ešte štyrikrát, takže ešte stále máte šancu vyhrať rekordnú sumu práve vy! Stačí vytvoriť objednávku do konca marca.

Držíme palce! 🙂

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk