blog

E-knihy na Martinus.sk už aj vo formáte MOBI (Kindle)

štvrtok 6. decembra 2012 18:04
Št 6.12. 2012 18:04

Milí Martinusáci,

ani v predvianočnom období nezaháľame a máme tu samé dobré správy nielen pre majiteľov čítačky Kindle. Nielenže sú takmer všetky elektronické knihy chránené sociálnym DRM dostupné už aj vo formáte MOBI, ktorý je určený priamo pre túto čítačku, ale navyše si môžete zakúpené e-knihy nechať poslať priamo do čítačky Kindle! Že sa vám nechce prehrabávať stovkami e-kníh pri hľadaní vášho preferovaného formátu? Teraz ich už môžete filtrovať aj podľa formátov!

Vašej čítačke Kindle chutí naše MOBI

Trh elektronických kníh je na Slovensku ešte stále v plienkach, ale robíme všetko preto, aby sme ho z nich čo najrýchlejšie dostali. 🙂 A tak sme po formátoch EPUB a PDF pridali aj formát MOBI, ktorý je priamo určený pre čítačky Kindle. Jej majiteľom tak odpadá nutnosť konverzie e-kníh chránených sociálnym DRM do tohto formátu a môžu si ich pohodlne sťahovať vo formáte, ktorému ich čítačka Kindle rozumie.

Nechajte si poslať e-knihy priamo do vášho Kindle

Navyše, v tejto chvíli si už môžete nechať poslať e-knihy priamo do vašej čítačky Kindle. Stačí, ak si povolíte posielanie e-mailov z Martinus.sk vo vašom Kindle účte. Priamo vo vašej e-knižnici na Martinus.sk už stačí pri tituloch, ktoré sú dostupné vo formáte MOBI, kliknúť na “poslať knihu do Kindle”, zadať váš Kindle e-mail a je to! Po pripojení Kindle na internet sa vám e-kniha automaticky stiahne do čítačky. Jednoduchšie to už snáď ani nejde! 🙂

Vyberajte si len z formátov, o ktoré máte záujem

V našej ponuke sú už stovky e-kníh v rôznych formátoch. Nájdete tu knihy chránené Adobe DRM, ktoré si na rozdiel od iných čítačiek na Kindle neprečítate, ale aj tie, ktoré sú chránené sociálnym DRM. Preto sme pre vás pripravili filter, ktorým ľahko a rýchlo vyfiltrujete e-knihy vo formátoch, ktoré preferujete.

Či už je to je EPUB (Adobe DRM), MOBI alebo PDF, stačí si zaškrtnúť formáty, ktoré sa vám majú zobrazovať a hľadanie tej pravej e-knihy pre vás sa výrazne uľahčí. 🙂 Filter nájdete v záhlaví každého zoznamu e-kníh, ktorý si necháte zobraziť.

Veríme, že vás tieto novinky potešili a teraz už vám nič nebráni v tom, aby ste si vychutnali stovky zaujímavých e-kníh vo vašej obľúbenej čítačke. Prajeme príjemné čítanie! 🙂

Tisíce e-kníh. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: Ešte viac informácií o e-knihách vo formáte MOBI určenom pre čítačku Kindle nájdete na stránke Martinus.sk/kindle