blog

Pozývame vás na stretnutie so svetoznámym autorom detektívok Felixom Francisom!

utorok 26. februára 2013 16:37
Ut 26.02. 2013 16:37

Milí Martinusáci,

pri príležitosti vydania svojho najnovšieho románu Smrť džokejky, na Slovensko zavíta Felix Francis, syn legendárneho autora detektívok Dicka Francisa, ktorý úspešne pokračuje v otcovom diele a na svojom konte má množstvo medzinárodných bestsellerov. A čo je na tom najlepšie – v Bratislave ho privítame v našom kníhkupectve na Obchodnej 26! Srdečne vás pozývame na besedu a autogramiádu, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 21.3.2013 o 18:00.

Felix Francis sa prvýkrát predstavil ako otcov spoluautor v roku 2008 v  románe Na mŕtvom bode (Dead Heat). V ročných odstupoch nasledovali ďalšie spoločné romány Džokej v talári (Silks), Dvojnásobná výhra (Even Money) a Chybný krok (Crossfire) a po smrti otca v roku 2011 mu vyšiel prvý samostatný román Hazardná hra (Gamble).

Týmto románom už nenechal nikoho na pochybách o tom, či zdedil, alebo nezdedil otcov spisovateľský talent, a väčšina odborníkov sa zhodla na tom, že  otcovo majstrovstvo dokonca obohatil, a to najmä  o dynamiku a fenomény dnešnej doby ako sú  terorizmus, elektronické stávkovanie či internetový poker. Román Smrť džokejky (Bloodline), ktorý vyjde v slovenčine 12. 3. 2013, je jeho druhým samostatným románom.

Je pre nás preto veľkou cťou, že vás môžeme pozvať na besedu a autogramiádu tohto skvelého autora do nášho bratislavského kníhkupectva na Obchodnej 26, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 21.3.2013 o 18:00. Tešíme sa na vás! 🙂

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk