blog

Poznáme meno výhercu víkendového pobytu v štvorhviezdičkovom hoteli! :-)

streda 6. februára 2013 17:21
St 6.02. 2013 17:21

Čo si budeme vravieť – každý z nás potrebuje raz za čas zmeniť stereotyp každodenného života a vyraziť niekam na výlet. Ideálne na miesto s krásnou prírodou, kde sa o nás postarajú tak, že my už len relaxujeme, oddychujme a zbierame zážitky. A práve preto sme veľmi radi, že sme vám mohli ponúknuť súťaž o zážitkový pobyt na víkend v štvorhviezdičkovom hoteli Victoria v našom rodnom Martine! A kto sa stal víťazom? Nech sa páči, presvedčte sa.

Čo bolo výhrou?

Víťaz si užije originálny zážitkový pobyt na víkend pre dve osoby v štvorhviezdičkovom hoteli Victoria. Bude si vychutnávať nielen domáce špeciality, ktoré vznikajú priamo v hoteli (domáci chlebík, jogurt, tvaroh, syry, šunka, lekváre, ale Victoria má napríklad aj vlastný pivovar!), ale bude mať možnosť využiť aj relaxačnú masáž a niektorú z bohatej ponuky športových aktivít (tenis, squash, biliard alebo indoor golf).

A ak máte deti do 6 rokov, určite ich zoberte so sebou, pobyt budú mať úplne zadarmo.  Spomínali sme, že to všetko sa bude odohrávať priamo pod Martinskými hoľami s ich známym lyžiarskym strediskom? Ak by ste sa chceli o výhre dozvedieť ešte viac, informácie nájdete priamo TU.

Tisíce odpovedí, všetky správne! 🙂

No dobre, možno nie úplne všetky, ale je fakt, že nesprávnych bolo absolútne minimum. Poďme však pekne po poriadku:

1.       Ktorý titul sa stal najpredávanejšiu knihou na Martinus.sk za rok 2012?

Správnu odpoveď ste mohli nájsť v tomto článku, preto nie je asi žiadnym prekvapením. 🙂

 2.       Môžete si z Víkendového pobytu v hoteli Victoria odniesť domov niečo chutné?

Ako ste sa dozvedeli priamo na stránke hotela, počas pobytu si bude môcť víťaz vyrobiť a domov odniesť domáci jogurt, tvaroh, syr alebo inú pochutinu z mlieka. Samozrejme, ak niekoho viac zaujme pivo z hotelového pivovaru, tak to rozhodne nemôžeme brať ako chybu! 🙂

 3.       Ktorý “bod” (odsek, kapitola) našej podstránky www.martinus.sk/prevas sa Vám páči najviac?

Každá odpoveď bola správna, takže bolo len na vás, aby ste nám dali vedieť, čo sa vám pozdáva úplne najviac. Ďakujeme za reakcie!

 

A víťazom sa stáva…

To najlepšie na záver! Z obrovského množstva správnych odpovedí musel počítať vylosovať meno jedného jediného výhercu, ktorým sa stáva:

Veronika Kovácsová, Topoľnica

Víťazke srdečne gratulujeme a všetkým ďakujeme za účasť. A nezúfajte, určite to nebolo posledná súťaž na Martinus.sk. 🙂

 Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

 Váš Martinus.sk