blog

Tipy na e-knihy: Aby vaša čítačka netrpela hladom… :-)

štvrtok 22. augusta 2013 00:01
Št 22.08. 2013 00:01

Len ťažko by sme hľadali vhodnejšie obdobie na otestovanie výhod elektronických kníh, ako je práve letná dovolenka. Knihy sú ťažké, hmotnostné limity na batožinu kruté a miesta v kufri je vždy menej, ako by sme potrebovali. Starý známy problém každého knihomoľa elegantne vyriešili čítačky elektronických kníh a my robíme všetko preto, aby ste v nich mali vždy dostatok zaujímavého čítania. Pripravili sme preto pre vás výber najzaujímavejších e-kníh, ktoré pribudli do našej ponuky. Nech sa páči, prajeme príjemné vyberanie! 🙂

  • E L James – Fifty Shades of Grey – Päťdesiat odtieňov sivej

    Strhujúci erotický román o temných túžbach v každom z nás…

    Keď sa dvadsaťdvaročná študentka literatúry Anastasia vydáva na pohovor s mladým podnikateľom Christianem Greyom, netuší, že stretne muža, ktorý jej zmení život i hodn (Viac info)

  • Kathy Reichs – Vražedné tajomstvá

    Perfektný „forenzný“ román od svetoznámej autorky seriálu „Kosti“.

    Do malej dedinky v Guatemale prichádza doktorka Temperance Brennanová so svojím tímom forenzných špecialistov, aby v rámci vládneho programu pomohla odhaliť… (Viac info)

  • Ester Anaswah – Imidž šelmy

    Čo robiť, keď má žena učiteľka po tridsiatke, opustí ju muž kvôli mladšej a krajšej a ešte aj príde o zamestnanie? Asi len padnúť do depresií a hlbokých pochybností o sebe samej.
    So zničeným sebavedomím hľadá aj Etela svoje… (Viac info)

  • Gabriella Poole – Akadémia temna 3 – Rozdelené duše

    Tretí diel napínavej tajomnej série. Smrť prenasleduje Darkovu akadémiu aj do starobylého mesta Istanbul, kam sa tento semester presťahovala. Štipendistka Cassie Bellová je ohromená krásou mesta, ale nemá čas si ju vychutnávať… (Viac info)

  • Brian Tracy, Christina Tracy Stein – Pobozkajte žabu

    Poznáte ten rozprávkový príbeh, v ktorom sa princezná najprv zdráha pobozkať žabu, ale keď tak konečne urobí, žabka sa zmení na vysnívaného princa? Podobne je to aj v skutočnom živote. Negatívne postoje sú často… (Viac info)

  • Asa Larssonová – Oběť Molochovi

    Neohrožená právnička Rebecka Martinssonová se vrací.
    Muž rozpáře medvědí břicho a zamumlá: „Co to sakra sežral?“ Najednou se vztyčí. Úplně zesiná. V lese se rozhostí ticho, které nenaruší ani vítr, ani ptačí zpěv… (Viac info)