blog

Filmové tipy: Urobme si radosť spevom či komédiou

štvrtok 19. decembra 2013 03:06
Št 19.12. 2013 03:06

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Miro Žbirka Happy Birthday

    8. novembra 2012 vystúpil v pražskej O2 aréne Miro Žbirka v sprievode so skupinou a osvedčeným symfonickým orchestrom – Moravskou filharmóniou Olomouc. Predstavil svoje najväčšie hity v tradičnom, symfonickom, rockovom i akustickom prevedení. A ako bonus so všetkými prítomnými oslávil svoje 60. narodeniny. To však nie je všetko, súčasťou tohto DVD je aj 25 najväčších hitov od sedemdesiatych rokov až po súčasnosť, ktoré z archívu Českej televízie vybral sám Miro Žbirka. (Viac info)

  • Chirurgovia 8. séria

    Kompletná 8. séria obľúbeného seriálu, v ktorom si znovu užijeme romantiku, humor a nečakane dojemné okamihy. Bez ohľadu na mieru napätia, či už v spálni alebo na operačnom sále, lekári z nemocnice Seattle Grace vedia, že sa môžu jeden na druhého plne spoľahnúť. Behom piateho roku stáže v nemocnici nastáva chvíľa, keď si každý môže kariéru úspešne naštartovať alebo raz a navždy zničiť. Všetko sa naviac skomplikuje, keď primár urobí rozhodnutie, ktoré otrasie celou nemocnicou. DVD obsahuje aj dosiaľ nezverejnený bonusový materiál. (Viac info)

  • Olivier Nakache, Eric Toledano – Nedotknuteľní

    Jeden z najkrajších filmov súčasnosti pochádza z Francúzska. Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svojho nového opatrovníka vyberie Drissa, živelného mladíka z predmestia, ktorého práve prepustili z väzenia. Ináč povedané – nájde si na túto prácu tu najmenej vhodnú osobu. Podarí sa im však prepojiť nemožné – Vivaldiho a populárnu hudbu, serióznosť a žoviálne vtípky, luxusné obleky a tepláky. Bláznivým, zábavným, silným, neočakávaným a hlavne nedotknuteľným spojením odlišného vyniká táto komédia s dramatickou zápletkou. (Viac info)

  • Dennis Dugan – Machri 2

    Po tom, čo sa Lenny (Adam Sandler) so svojou rodinou presťahoval späť do svojho rodného mesta, aby bol v spoločnosti svojich kamarátov a ich detí, zisťuje, že dokým sa v jeho blízkosti vyskytujú bývalí školskí bitkári či noví bitkári, blázniví šoféri autobusov, policajti na lyžiach a 400 ľudí v kostýmoch, ktorí sú schopní mu vtrhnúť bez ohlásenia na večierok, je úplne jedno, kde býva, šialenstvo si ho vždy nejako nájde. A to je dobre pre nás, pretože sa opäť nasmejeme. (Viac info)

  • Steve Sacks – Monster High: 13 Prianí

    Na Monster High sa začal nový školský rok a Howleen, mladšia sestrička Clawdeen Wolfovej, si zaumienila, že bude ešte populárnejšia než kedykoľvek predtým. Keď natrafí na džinku, splnenie jej sna o obľúbenosti bude odrazu ľahšie, než by sa kto nazdal. Džinka jej totiž ponúkne splnenie nie 3, ale rovno 13 prianí! Príšerky však rýchlo zistia, že s prianiami treba nakladať opatrne, pretože splnenie každého z nich má aj svoju temnú stránku. Na Monster High bude odrazu všetko hore nohami! Hlavné hrdinky sa čoskoro ocitnú na ceste do hlbín čarovnej lampy za záchranou samotnej duše Monster High! (Viac info)

  • Olivier Jean Marie – Oggy a šváby

    Súboj Toma a Jerryho bol milá šarvátka. Toto je vojna! Od počiatku vekov až do budúcnosti bojujú priateľskí nepriatelia na hranici (aj za ňou) fyzikálnych možností. Kocúr Oggy na jednej strane a šváby Joey, Marky a Deedee na strane druhej, sú zamotaní do večnej bitky. Ich boj je tak hustý, že nejaká šarvátka medzi dobrom a zlom je oproti tomu úplné nič. Veru tak, celý svet sa rúca, keď sa „naháňajú“ naprieč časom a priestorom. Zábava začína! (Viac info)