blog

Tipy na e-knihy: Nestihli ste nakúpiť knižky? Darujte e-knihy!

piatok 20. decembra 2013 14:55
Pi 20.12. 2013 14:55

Nestíhate zastaviť sa tento rok v kamennom kníhkupectve a kúpiť knihy pod vianočný stromček? My vás záchranime! 🙂 Najnovšie už môžete darovať aj e-knihy! A čo je na tom najlepšie, je to rýchle, jednoduché a kniha príde k jej príjemcovi okamžite. Žiadne čakanie na kuriéra alebo nedostatok kusov na sklade. Stačí si len vybrať. 🙂 A aby ste to mali jednoduchšie, pripravili sme pre vás výber e-kníh, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Nech sa páči, prajeme príjemné vyberanie.
PS: Návod ako darovať e-knihu nájdete priamo TU.

  • Dominik Dán – Básnik

    Na začiatku svojej kariéry detektíva oddelenia vrážd bol Krauz vystavený tvrdej skúške. Jeho zmysel pre spravodlivosť bol konfrontovaný s vtedajším právnym… (Viac info)

  • Štefan Hríb – Róbert Bezák: Medzi nebom a peklom

    Táto kniha vznikla ako otvorený dialóg o Bohu a človeku. Medzi nebom a peklom je výsledkom dlhých letných rozhovorov Štefana Hríba s Róberom Bezákom, ktoré sa uskutočnili v kláštore redemptoristov… (Viac info)

  • E L James – Fifty Shades Freed: Päťdesiat odtieňov slobody

    Keď Anastasia Steelová prvý raz stretla mladého úspešného podnikateľa Christiana Greya, netušila, ako veľmi jej to zmení život…
    Od začiatku vedela, že vzťah s jej Tieňom nebude prechádzka ružovou záhradou… (Viac info)

  • Juraj Červenák – Mŕtvy na Pekelnom vrchu

    Historická detektívka o prvom prípade kapitána Steina a notára Barbariča, ktorí sú na stope zločinu v habsburskom cisárstve za vlády Rudolfa II.

    Na konci 16. storočia zúri v kresťanskom pohraničí vojna s Osmanskou ríšou… (Viac info)

  • František Kotleta – Perunova krev I.

    Sebevražední teroristé, bomby v hrncích i pytlících od mouky, miny, které mohou být nastraženy kdekoliv, rakety přilétající odkudkoliv a islamisté toužící po trofeji s vlaječkou NATO na uniformě. To všechno byl čajový… (Viac info)

  • Patrick deWitt – Bratia Sistersovci

    Divoký západ. Zlatá horúčka. Dvaja bratia.

    Román Kanaďana Patricka deWitta Bratia Sistersovci je psychologicky ladeným príbehom z prostredia divokého západu o dvoch bratoch menom Charlie a Eli, ktorí pracujú na opačnej strane zákona… (Viac info)

  • Katarína Gillerová – Ak mi uveríš

    Jedenásty román obľúbenej autorky.
    Jedna omylom poslaná esemeska spustí okolo dvadsaťosemročnej Viki sled nečakaných udalostí. Stane sa to po rokoch, keď sa už spamätala zo zrušenia vlastnej svadby a smrti blízkeho človeka… (Viac info)

  • Agatha Christie – Poirotove Vianoce

    Keď sa na Štedrý večer zídu vo vile milionára Simeona Leeho jeho príbuzní, nikto z nich netuší, že rodinné stretnutie sa skončí tragicky. Starého patriarchu totiž nájdu ležať na zemi s podrezaným hrdlom. Podozriví zo spáchania… (Viac info)

  • Viťo Staviarsky – Kale topanky

    Víťaz Anasoft Litera 2013!

    Rómovia a ich tragikomický život trhových kšeftárov, obyvateľov osád a iných rázovitých postáv a postavičiek. Kšeftár Fredy dostal ako kompenzáciu dlhu mladučkú a krásnu Sabinu, no tá mu utiekla a našla svoju životnú lásku… (Viac info)

  • Jo Nesbo – Levhart

    Norským hlavním městem otřásl nález dvou ženských těl i způsob jejich smrti. Obě totiž utonuly ve vlastní krvi. Oddělení vražd čelí záhadě – bodné rány ve tvářích obětí jsou četné, pravidelné, a navíc byly vedeny zevnitř úst… (Viac info)