blog

Filmové tipy: Nádielka obľúbených hercov na DVD!

streda 9. apríla 2014 10:26
St 9.04. 2014 10:26

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Carl Rinsch – 47 roninov

    Len nedávno tento remake známeho filmu bežal v kinách a už ho môžeme vidieť na DVD! Niektorí boli filmom sklamaní, niektorí pôvodnú verziu nevideli. V každom prípade, vo filme hrá Keanu Reeves a spolu s ním veľa bitiek a špeciálnych efektov. Potom, čo zákerný Lord Kira zabil ich pána, 47 bývalých samurajov slávnostne prisahá, že uskutočnia odplatu a spoločne znovu nadobudnú stratenú česť. Aby to roninovia, ktorí sú roztrúsení po celej zemi dokázali, musia vziať na milosť Kaia (Reeves), človeka zmiešanej rasy. Len s jeho pomocou sa môžu prebiť brutálnym svetom mýtických zvierat, kúziel a neskutočných hrôz. (Viac info)

  • Jon Turteltaub – Frajeri vo Vegas

    Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman a Kevin Kline sa predstavujú v úlohách dlhoročných kamarátov, ktorí sa rozhodnú postaviť veku, aby si pripomenuli svoje dni slávy. Ideálna príležitosť sa im naskytne, keď sa jeden z nich – starý mládenec – rozhodne oženiť so svojou priateľkou (ktorá je o polovicu mladšia). Ich cieľ musí byť Las Vegas! Za desiatky rokov sa toho ale veľa zmenilo. Mesto hriechu má inú tvár a ich pevné priateľstvo narušila vzájomná rivalita. Casino Sands, kde zvykli hrávať, je zavreté a celé Vegas žije nejakým Cirque du Soleil. Hlavnými hviezdami večera ale nakoniec aj tak budú títo chlapíci. (Viac info)

  • Californication 6. séria

    Hank Moody žije nerestne a prítomným okamihom, čo sa mu pravidelne vracia ako bumerang. V už šiestej sezóne seriálu Californication trávi čas v protialkoholickej liečebni. David Duchovny alias Hank Moody je tu s ďalšími 23 epizódami príbehov múdreho, sexy spisovateľa, ktorý nedokáže odolať pokušeniu túžby kedykoľvek sa mu naskytne príležitosť. Teraz ale musí čeliť mnohým démonom a zdá sa, že jediný spôsob, ako sa zachrániť, je nechať zo svojej knihy urobiť muzikál na Broadwayi a do hlavej úlohy obsadiť nepredvídateľnú rockovú hviezdu. Určite sa bude na čo pozerať. (Viac info)

  • Ken Scott – Pozdravy ze spermobanky

    V tejto pôvabnej komédii smoliar David Wozniak (Vince Vaughn) zisťuje, že toho má v skutočnosti viac, než si kedy dokázal predstaviť. Keď pred dvadsiatimi rokmi za peniaze daroval spermie, určite netušil, že sa jedného dňa stane otcom 533 detí! Po prvotnom šoku mu dochádza, že je to možno tá najlepšia vec, ktorá ho kedy postretla. Naviac poznáva svoje iné ja, pretože sa v ňom prebúdzajú otcovské pudy. Netradičný námet ponúka skvelú zábavu. (Viac info)

  • Rob Meltzer – Vitajte v džungli

    Skupina nič netušiacich úradníkov sa ocitá v zajatí opusteného ostrova, keď sa teambuildingová akcia vedená bývalým mariňákom, Stormom Rothchildom (Jean-Claude Van Damme), nebezpečne zvrtne. Nastáva chvíľa, keď musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegovia zviesť súboj o prežitie s prírodou i s ostatnými!
    Čaká nás zábavná výprava do samotného srdca šialenstva. (Viac info)

  • Cody Cameron, Kris Pearn – Oblačno, miestami fašírky 2

    Vynálezca Flint Lockwood musel zničiť svoj neslávne známy vynález. Kvôli jeho stroju, ktorý menil vodu na jedlo, z neba namiesto dažďa padali cheesburgery a Zem sužovali špagetové tornáda. Teraz však Flint zistil, že jeho vynález stále pracuje a vyrába neuveriteľné tvory – živé jedlo. S celou bandou sa musia vydať na dobrodružnú výpravu a odvrátiť hroziacu katastrofu. Ľudia majú jesť cheesburgre a v žiadnom prípade to nemá byť naopak! (Viac info)