blog

Sme absolútnym víťazom MasterCard Obchodník roka 2013. Ďakujeme!

štvrtok 15. mája 2014 11:14
Št 15.05. 2014 11:14

Máme obrovskú radosť z toho, že sme sa stali absolútnym víťazom prvého ročníka ankety MasterCard Obchodník roka 2013! Okrem toho sme získali aj prvé miesto v kategórii predajca kníh, CD a DVD  a ďalšie dve druhé miesta: v cene popularity a v kategórii najlepší internetový obchod.

Keď na galavečeri 29. apríla 2014 vyhlásili výsledky, chvíľu sme ostali bez slov. Je to zatiaľ asi najväčšie “externé” ocenenie našej snahy za celých takmer 24 rokov, odkedy Martinus.sk predal svoju úplne prvú knižku. MasterCard Obchodník roka je najuznávanejšou súťažou obchodníkov v Českej republike už 10 rokov a tento rok prišiel s podobnou ambíciou aj na Slovensko.

Cieľom súťaže je vyzdvihnúť tých najlepších obchodníkov v rôznych kategóriách a súčasne pomôcť spotrebiteľom v orientácii na trhu. Vyhlasujú sa víťazi v ôsmich odborových kategóriách, víťaz ceny verejnosti, inovácií, a napokon hlavná cena: Absolútny víťaz. Tento titul získa firma, ktorá dosiahla vo veľkom prieskume medzi zákazníkmi, organizovanom nezávislou agentúrou (Incoma GfK), najvyššie hodnotenie spomedzi všetkých obchodníkov vo všetkých kategóriách.

Tento rok sme sa Absolútnym víťazom stali my. Je to pre nás obrovský úspech a ocenenie našej každodennej snahy. Znamená to, že minulý rok (a pravdepodobne aj dlhé roky predtým – pretože takéto úspechy nikdy neprichádzajú zo dňa na deň) sme robili niečo lepšie nielen ako všetci ostatní predajcovia kníh, ale aj lepšie ako víťazi ostatných kategórií. Podarilo sa nám poraziť obrovské a vo väčšine prípadov medzinárodné značky. Tým najväčším ocenením ste však vy – naši Martinusáci. Snažíme sa vám každý deň prinášať tie najlepšie služby, po ktorých môžete povedať  “Vau!” a vaša dôvera nás neustále inšpiruje k tomu, aby sme v tom vytrvali aj napriek občasným prekážkam.

Toto ocenenie sa zároveň pre nás stalo neuveriteľným záväzkom a po jeho prebratí na galavečeri sa dostavilo okrem veľkej radosti aj jemné zvieranie brucha. To vždy naznačuje, že každá cesta k úspechu je dláždená i veľa prekážkami, tvrdou prácou, riskami a pádmi, pretože tie sú nevyhnutnou súčasťou prekonávania samého seba. V Martinus.sk vítame problémy a zmeny, pretože vďaka nim sa môžeme posúvať dopredu. Ale ten pocit na konci dňa, že na Slovensku niečo robíme úplne najlepšie a naša práca má nielen obsah, ale aj zmysel, je pre nás tou najväčšou odmenou.

Ďakujeme vám!!!