blog

Dokážete si svojím knižným vkusom zarobiť?

streda 5. novembra 2014 17:28
St 5.11. 2014 17:28

Odpoveď na otázku v nadpise je skutočne jednoduchá: ÁNO! Stačí, ak máte svoj vlastný blog alebo akúkoľvek inú webovú stránku. Vďaka nášmu partnerskému systému tak môžete ľahko a jednoducho nielen šíriť svoj knižný vkus a názor, ale zároveň si aj privyrobiť na ďalšie knihy.

Ako najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku pošleme našim zákazníkom každý deň tisíce kníh. Ale ani my nestíhame prečítať (alebo aspoň prelistovať) každú jednu z nich. Aj preto si vážime každého jedného bloggera, publicistu, človeka, ktorý knihy nielen číta, ale tie dobré zároveň odporúča ďalej.

A práve pre vás sme vytvorili náš nový partnerský program! Ponúknite návštevníkom svojej webstránky zaujímavé informácie o novinkách z knižného sveta alebo len umiestnite bannery na svoj web a my Vás odmeníme províziami z nákupov realizovaných návštevníkmi, ktorých privediete do online kníhkupectva Martinus.sk.

Ako teda funguje?

1. Zaregistrujte sa na http://partner.martinus.sk/ a staňte se naším partnerom. Partnerom se môže stať úplne každý, kto má vlastnú webovú stránku či blog.

2. Vyberte si, akým spôsobom chcete knihy odporúčať. Pripravili sme pre vás 2 typy bannerov – môžu odkazovať buď na konkrétnu knihu, alebo priamo na stránku Martinus.sk. Taktiež pre vás vieme vytvoriť špeciálny link, ktorý využijete, ak odporúčate knihu textovým odkazom. Províziu až do výšky 7% získate za každého zákazníka, ktorý klikne na reklamný odkaz alebo banner na vašej stránke a do 7 dní nakúpi v našom online kníhkupectve. Pri provízii vyplatenej v hotovosti dostanete 5% z hodnoty vami sprostredkovaných nákupov. Ak uprednostníte nákupnú poukážku na Martinus.sk, získate až 7% zo sumy objednávky.

3. Vianoce sa pomaly blížia, a preto vám ako inšpiráciu, čo odporučiť tento rok, pripomíname zoznam 10 najpredávanejších kníh minulého roka.

Najpredávanejšie knihy na Martinus.sk za rok 2013:
  • Marie Vrabcová – Vyznanie

    Držíte v ruke neobyčajnú knihu. Touto vetou sa začína veľa odporúčaní, ale táto kniha nie je tá, ktorá by sa mala ponúkať týmto spôsobom. Stačí povedať toľko, aby človek, ktorý ju začne čítať, otvoril svoje srdce, dušu aj um, lebo sa vďaka nej… (Viac info)

  • Štefan Hríb – Róbert Bezák: Medzi nebom a peklom

    Táto kniha vznikla ako otvorený dialóg o Bohu a človeku. Medzi nebom a peklom je výsledkom dlhých letných rozhovorov Štefana Hríba s Róberom Bezákom, ktoré sa uskutočnili v kláštore redemptoristov… (Viac info)

  • Dominik Dán – Básnik

    Na začiatku svojej kariéry detektíva oddelenia vrážd bol Krauz vystavený tvrdej skúške. Jeho zmysel pre spravodlivosť bol konfrontovaný s vtedajším právnym… (Viac info)

  • Igor Bukovský – Návod na prežitie pre ženu

    Dr. Igor Bukovský napísal a vydáva dlhoočakávaný “Návod na prežitie pre ženu”. Aj v tejto knihe, ktorá má ako prvá kniha slovenského autora multimediálny charakter, ide hlavne o zdravie, pretože s ním sú všetky krásne maličkosti sveta ešte krajšie… (Viac info)

  • Maxim E. Matkin – Úplne najviac

    Milujete niekoho, ale je to iné, než ste dúfali? Hľadáte niekoho, ale nie a nie ho nájsť? Chcete zmeniť svoj život, ale namiesto toho život mení vás? Čítajte… (Viac info)

  • Dan Brown – Inferno (Peklo)

    Inferno: nový triler Dana Browna nadväzuje na sériu so symbolistom Robertom Langdonom, ktorého si vo filmových adaptáciách zahral Tom Hanks. V novom príbehu Inferno sa Langdon dostane do srdca Európy… (Viac info)

  • Peter Tóth – Krycie meno Bežec

    Kniha Krycie meno Bežec obsahuje množstvo doposiaľ nepublikovaných informácií zo zákulisia tajných služieb, slovenskej politiky a bratislavského podsvetia. Odhaľuje existenciu takzvanej paralelnej tajnej služby, neobvyklej organizácie… (Viac info)

  • Andy Winson – Mysli, Konaj, Zbohatni

    Kniha Mysli, Konaj, Zbohatni vychádza z konceptu, že všetko bohatstvo sveta už je v nás, len ho cez všetky naučené „pravdy“ a mýty o peniazoch nevieme aktivovat. V knihe sa naučíte, ako tieto pseudopravdy vo svojej mysli nájsť… (Viac info)

  • Táňa Keleová-Vasilková – Liek na smútok

    Príbeh Mariky by sa mohol volať aj Straty a nálezy. Rozvíja sa v ňom osud manželky, matky, gynekologičky, ktorá stráca všetko vrátane zmyslu života. Je to príbeh nielen plný bolesti, smútku a samoty, ale aj lásky, prekvapení,… (Viac info)

  • Jozef Banáš – Kód 1

    Nachádza sa hrob Ježiša Krista skutočne v Izraeli? Mohol Ježiš pôsobiť v Indii a v Kašmíre? Jozef Banáš vo svojom novom románe Kód 1 opäť rúca zažité dogmy a piliere, na ktorých stojí katolícka cirkev… (Viac info)

 

 

 

Tak čo, dokážete ovplyvniť tento rebríček aj vy? Náš partnerský program vám dáva možnosť ovplyvniť jeho podobu tak, ako nikdy doteraz. Držíme palce! 🙂