blog

Pošlite knihy do sveta a vyhrajte!

nedeľa 30. novembra 2014 16:00
Ne 30.11. 2014 16:00

Knihobežník je hra, do ktorej môže každý venovať prečítanú knihu a poslať ju ďalej do sveta. Takto knihy zažili už rôzne dobrodružstvá, precestovali milión kilometrov a dostali sa k desiatkam ďalších čitateľov. Zapojte v decembri aj svoje knihy a vyhrajte poukážku na nákup v Martinus.sk!

Navštívte stránku www.knihobeznik.sk a pridajte sem hocijakú knihu z vašej domácej knižnice. Knihu následne do nedele 14. decembra 2014 uvoľnite kdekoľvek na verejne dostupné miesto alebo na jedno z partnerských miest Knihobežníka. Čím viac kníh pridáte a uvoľníte, tým máte väčšiu šancu na výhru.

Vyhrať môžete jednu 50 – eurovú, jednu 20 – eurovú a tri 10 – eurové poukážky na nákup v Martinus.sk!

 

 

 

 

Knihobežník prináša zážitky

Zažili ste s knihami niečo zaujímavé a chcete sa podeliť s ostatnými o svoj názor? Napíšte recenziu, alebo nahrajte fotku ku každej knihe, ktorú pridávate či uvoľňujete. Vďaka Knihobežníkovi totiž nepíše životný príbeh knihy len jej autor, ale aj každý, kto ju čítal. Veríme, že správnych knihomoľov ani zima neodradí a s radosťou vyhľadajú to najlepšie miesto na uvoľnenie knihy.

Takto vyzerá profil uvoľnenej knihy:

Pravidlá súťaže

Do súťaže budú zaradení všetci zaregistrovaní používatelia, ktorí v termíne od 1.12. 2014 do 14.12. 2014 pridajú na www.knihobeznik.sk aspoň 1 knihu a zároveň ju niekedy v tomto termíne aj uvoľnia.  Prečítajte si o tom, ako sa pridávajú knihy do Knihobežníka podrobnejšie TU.

Kniha musí byť po pridaní uvoľnená podľa pravidiel na stránke www.knihobeznik.sk, pričom miesto uvoľnenia knihy musí byť ľahko dostupné pre ďalšieho knihobežníka. Všetkých päť víťazov zverejníme v týždni od 15. decembra na tomto blogu a ozveme sa im e-mailom.

Vyhrajte nové čítanie na zimu a doprajte ďalšie dobrodružstvo knihám, na ktoré by už len smutne sadal prach!

 


Srdečne gratulujeme výhercom, ktorých kontaktujeme aj e-mailom:

Poukážka v hodnote 50 eur: mik…..@chel…sk

Poukážka v hodnote 20 eur: mi…@g….sk

Poukážka v hodnote 10 eur: iv…pa…@g….sk ; tut…@at..sk; barb…@mik…eu