blog

Siedme kníhkupectvo Martinus.sk bude v Trnave

piatok 13. februára 2015 16:17
Pi 13.02. 2015 16:17

martinus-trnava-2Bratislava, 13.2. 2015: Najväčšie internetové kníhkupectvo Martinus.sk na Slovensku rastie aj v počte kamenných kníhkupectiev. V auguste otvorí už svoje siedme kníhkupectvo, tentokrát v Trnave v obchodnom centre City Arena. Zákazníci sa môžu tešiť na bohatý výber kníh, osobný odber internetových objednávok i kníhkaviareň Foxford.

Hoci leto sa zdá byť ešte veľmi ďaleko, trnavskí knihomoli sa môžu už teraz tešiť na august! V snahe priblížiť sa svojim zákazníkom do slovenského „malého Ríma“ totiž zavíta Martinus.sk a otvorí tu svoje už siedme kníhkupectvo. Po Martine, Bratislave, Nitre, Žiline a Košiciach bude Trnava ďalšou zastávkou pre všetkých, ktorí milujú knihy.

Aj toto kníhkupectvo má ambíciu stať sa miestom s unikátnou atmosférou, kde si každý môže oddýchnuť pri listovaní v knihách, usadiť sa do pohodlných sedačiek a mäkkých tulivakov a nechať plynúť čas. Samozrejmosťou bude ochotný personál pripravený poradiť to najlepšie z bohatého výberu kníh a obľúbený osobný odber pre internetové objednávky.

Návštevníci sa budú môcť zastaviť aj na kávu, poctivé domáce koláče, ale aj chutné rýchle pochúťky, pretože súčasťou priestoru bude aj kníhkaviareň Foxford. „Zákazníci sa nás už roky pýtajú, kedy otvoríme Martinus aj v Trnave a my sme veľmi radi, že po viac ako dvoch rokoch príprav ich budeme môcť privítať v našom kníhkupectve už aj v City Arene Trnava,“ hovorí Michal Meško, CEO Martinus.sk.

O kníhkupectve Martinus.sk

Tento rok oslávi Martinus.sk25. výročie svojej existencie. Od prvého maličkého kníhkupectva v Martine po otvorenie dvojposchodového kníhkupectva s kníhkaviarňou Foxford v centre Bratislavy sa snaží neustále prinášať zákazníkom tie najlepšie služby. Martinus.sk je dnes najväčším internetovým kníhkupectvom na slovenskom trhu. Okrem toho je tiež držiteľom ocenenia Absolútny víťaz MasterCard Obchodník roka 2013 a dlhodobo sa snaží podporovať rozvoj knižnej kultúry na Slovensku.

Ilustračné fotografie:

https://www.dropbox.com/sh/bmyju0ht1rfu9s9/AACAkuWFKNeaZghOfndETvxfa?dl=0

Viac o príbehu Martinus.sk:

http://www.martinus.sk/prevas/

https://blog.martinus.sk/nas-pribeh

 martinus-trnava