blog

Vyhrajte zaujímavé ceny s filmom Divočina!

utorok 3. marca 2015 22:07
Ut 3.03. 2015 22:07

Najskôr tu bola kniha, ktorá vzbudila celosvetový ohlas. Niet divu, príbeh mladej ženy, ktorá v živote dopadla na úplné dno a rozhodne sa zmeniť ho tak, že prejde vysokohorský chodník Pacific Crest Trail od Mohavskej púšte cez celú Kaliforniu a Oregon až do štátu Washington, a to úplne sama, chytil za srdce milióny čitateliek po celom svete. Je vtipný, milý, poučný a v trampotách hlavnej hrdinky sa aspoň trochu nájde každý z nás.

Aj preto si úspešnú knihu Divočina všimli hollywoodski filmári. Už tento štvrtok 5.3. má v slovenských kinách premiéru film Divočina a my vám ponúkame šancu vyhrať lístky do kina plus užitočné pomôcky na turistiku s motívom filmu. Neváhajte, súťaž je ľahká a nebude dlho trvať! 🙂Podmienky sú veľmi jednoduché, stačí, ak do 9.3. vyplníte súťažný formulár, ktorý nájdete nižšie a ste v hre o dva lístky do kina na film Divočina (kdekoľvek na Slovensku), pršiplášť a čelovku s motívom filmu. Na záver len drobné upozornenie – každý hlasujúci má len jeden hlas, preto je zbytočné vypĺňať súťažný formulár viackrát. Ďakujeme a držíme palce! 🙂

Aktualizácia: Zdá sa, že na Slovensku máme množstvo ľudí pripravených vyraziť do divočiny (alebo na Divočinu), lebo nám prišlo naozaj veľa správnych odpovedí. Počítač sa však nezľakol a bez váhania vyžreboval týchto výhercov, ktorým srdečne blahoželáme. Výhercovia budú kontaktovaní na zadané emailové adresy.

Tomáš Pázmány, Košice
Katarína Bačová, Nitra

Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na ďalšie súťaže!