blog

Exkluzívna beseda s Jo Nesbom: Predaj vstupeniek začína už túto sobotu!

streda 15. apríla 2015 14:24
St 15.04. 2015 14:24

Jo NesboMilí Martinusáci,

návšteva Jo Nesbøa v Martinuse sa nezadržateľne blíži a my robíme všetko preto, aby to bol pre nás všetkých krásny zážitok, na ktorý budeme ešte dlho spomínať. Vstupenky na exkluzívnu besedu s týmto autorom začneme predávať už túto sobotu, 18.4.2015 a keďže záujem čitateľov výrazne presahuje kapacitu kníhkupectva (ako aj samotného Nesbøa), odporúčame vám prečítať si nasledujúce pokyny, aby ste mali čo najvyššiu šancu zúčastniť sa tohto výnimočného večera.

Predaj vstupeniek začína v sobotu

Začnime tým najdôležitejším. Vstupenka na exkluzívnu besedu a autogramiádu Jo Nesbøa bude stáť 9 € a každý zákazník si môže zakúpiť maximálne dve vstupenky. Predávať sa budú výlučne cez stránku www.martinus.sk/nesbo, aby mali všetci Martinusáci rovnakú šancu na kúpu, bez ohľadu na to, kde bývajú. Vstupenky si budete môcť vytlačiť priamo doma.

Pozor! Predaj začína už túto sobotu 18.4.2015 o 9:00, pričom prebiehať bude v štyroch vlnách s hodinovým rozstupom. Každú hodinu uvoľníme do predaja 100 ks. To znamená, že prvá várka vstupeniek bude uvoľnená do predaja o deviatej, druhá o desiatej, tretia o jedenástej a posledná, záverečná o dvanástej hodine. Ak sa vám teda nepodarí kúpiť si vstupenky o deviatej, nezúfajte, ešte máte ďalšie tri šance.

Každá vstupenka je zároveň poukážkou

Vaša vstupenka však nebude len tak obyčajná vstupenka. Okrem účasti na výnimočnom večeri s Jo Nesbøm je zároveň poukážkou v hodnote 8 EUR, ktorú môžete využiť pri nákupe na Martinus.sk. A je len na vás, či to bude najnovší román Jo Nesbøa alebo čokoľvek iné. Zľavu si budete môcť uplatniť v kamennom kníhkupectve, ale aj priamo na našej stránke www.martinus.sk. Poukážka bude platiť odo dňa nasledujúceho po besede (od 7.5.), priamo na besede ju teda ešte nebude možné využiť.

Program bude bohatý a zaujímavý

Beseda sa bude konať na druhom poschodí nášho bratislavského kníhkupectva na Obchodnej 26. K dispozícii budú miesta na sedenie aj státie, pričom bude platiť pravidlo “kto prv príde, ten prv sedí” 🙂 (Vstupenky teda nebudú nijako delené.) Vstup do hľadiska bude otvorený o 18:30 a pred samotnou akciou, ako aj počas nej si budete môcť kúpiť ktorýkoľvek román Jo Nesbøa so špeciálnou zľavou.

Aby sme sa správne naladili, začneme o 19:00 premietaním dokumentu “Po stopách Harryho Holeho” od Jozefa Zelizňáka, prekladateľa románov Jo Nesbøa do slovenčiny. Samotná beseda s Jo Nesbøm začne o 20:00 a najbližšiu hodinu sa ho budeme pýtať úplne na všetko, čo nás/vás kedy zaujímalo. O 21:00 bude nasledovať autogramiáda, ktorá bude tiež trvať hodinu.

Tak držíme palce v sobotu a už teraz sa tešíme na nezabudnuteľný večer s Jo Nesbøm a s vami!

Vaši Martinusáci

PS: Dôležitá informácia, ktorá musí zaznieť: nedokážeme garantovať, že sa podpis ujde úplne každému 🙁 Snažíme sa priestor nášho kníhkupectva prispôsobiť tak, aby mohlo Jo Nesbøa naživo vidieť čo najviac jeho fanúšikov, avšak tých sa tam zmestí o niečo viac, ako dokáže autor rozdať podpisov za jednu hodinu, ktorá je na autogramiádu vyhradená. Aby sme zvýšili šancu, že si knihu s podpisom odnesie čo najviac z vás, Jo Nesbø bude podpisovať výlučne knihy a iba jednu na človeka. Prosím, rešpektujte toto pravidlo, budeme to striktne kontrolovať. Ďalšie organizačné detaily večera budú súčasťou vstupenky.

Exkluzivna beseda: Jo Nesbo v Martinuse