blog

Poznáme výhercov stopárskych uterákov!

utorok 26. mája 2015 14:29
Ut 26.05. 2015 14:29

Milí stopári, spoločne sme opäť raz oslávili Uterákový deň a opäť ste dokázali, že ste jednoducho skvelí a naplno žijete podľa zásad správneho vesmírneho stopára! No veď posúďte sami, aké rôzne využitia pre uterák, ako základnú stopársku pomôcku, ste našli! 🙂 Samozrejme toľká snaha si zaslúži odmenu, preto sme vybrali dve fotky, ktoré nás najviac pobavili a tri, ktoré sme náhodne vyžrebovali zo všetkých zúčastnených a ich autorom pošleme štýlový stopársky uterák. Nech sa páči, tu sú víťazné fotky.

Svoj milovaný uterák, ktorý mi nikdy nesmie chýbať, som dnes prakticky využila pri mojich intergalaktických potulkách. Cestuje sa na ňom naozaj skvelo, pohodlný je dokonca o niečo viac než akýkoľvek pozemský hovník. Podarilo sa mi naň namontovať motor na nekonečnú nepravdepodobnosť, takže som všetky svoje zastávky (a veru nebolo ich málo) hravo zvládla za pár hodín a ešte som si stihla dať aj poobedného šlofíka.

Dopočula som sa o Vašej súťaži len náhodou, keď som zbadala vyvesený plagát v nejakom čudne pofidérnom podniku na jednom malom zabudnutom mesiaci. Hneď som si povedala, “prečo sa nezúčastniť? Veď uterák mám vždy pri sebe, vyfotiť pár fotografií mojich každodenných činností nebude žiaden problém!”

Prikladám teda dve fotografie zo svojich ciest, jednu tesne po štarte a druhú po dosiahnutí nekonečnej nepravdepodobnosti. Dúfam, že sa Vám budú páčiť a že sa ku mne možno niekedy pridáte a budete mi robiť spoločnosť cestami aj necestami pri spoznávaní nových (a predsa tak starých) kútov nášho vesmíru.

Mier a nech zavládnu radosť a pangalaktické gargleblastery v každej galaxii!


Uterakovy den

Uterák ako Antigravitačný repulzor. Na Cicerone dvanásť je populárny medzi celebritami. Vyšli tam knihy ako: Chudneme s uterákom; Ľahší ako uterák; 21 spôsobov ako ubrať na váhe.
Uterakovy den

 

Posielam vyuzitie uteraku c.42 : Moze sluzit ako vyborna antistresova woodoo pomocka v skuskovom obdobi 😉

Uterakovy den

 

“Uterak ako ochranna pokrievka hlavy pri skakani na trampoline v dazdi”

Uterakovy den

Ja uz letiiiim do inej galaxie…

Uterakovy den