blog

Martinusáci, ďakujeme: Oslávte s nami 25. narodeniny!

štvrtok 6. augusta 2015 00:01
Št 6.08. 2015 00:01

Milí Martinusáci,

štvrťstoročie nie je málo. A zhrnúť ho do pár slov je takmer nemožné. Pozývame vás preto najbližších 25 dní prežiť spolu s nami príbeh našich prvých 25 rokov. Príbeh množstva nápadov, snov, zážitkov, chýb, úspechov, vytriezvení, úsmevov, ťažkých chvíľ, prekvapení, hrdinov, ale najmä radosti z kníh a momentov, ktoré vám každý deň môžeme prinášať.

A ako sa na správne narodeniny patrí, naši knižní škriatkovia vám počas celého augusta prinášajú aj kopec darčekov. Neopakovateľné ponuky na najobľúbenejšie knihy v našich kníhkupectvách aj na webe, súťaž o 250 000 knihomoľských cien i hlavnú výhru ako vyčarovanú prútikom: návštevu štúdia Harryho Pottera v Londýne pre 2 osoby! Všetky informácie a detaily, ako sa zapojiť do súťaže, nájdete na stránke 25.martinus.sk.

Martinus, nieto ešte 25 – ročný, by neexistoval bez skvelých autorov, ktorí neúnavne chystajú všetky tie zimomriavky, múdrosti, zábavu i hádanky, ktoré milujeme. Bez vydavateľov a všetkých ďalších knihárov i neknihárov, ktorí pri nás stoja. A musím byť aj osobný – úplne určite by neexistoval bez stoviek neuveriteľných ľudí, ktorí stoja (a sedia a behajú) za Martinusom každý deň, aby vám priniesli tie najlepšie príbehy.

No a napokon, naše najväčšie šťastie: že nemáme len obyčajných zákazníkov, ale máme vás. Ľudí, ktorí milujú knihy rovnako ako my. Ľudí, ktorí nám povedia, keď niečo môžeme robiť lepšie, ale rovnako nás dokážu skalopevne podržať a dodať energiu, kedykoľvek treba. Ľudí, ktorým je radosť rozdávať úsmevy, pretože nám radosť vrátia dvakrát. Ľudí, vďaka ktorým cítime, že to všetko má naozaj zmysel.

Tisíce príbehov. 25 rokov. Jedno kníhkupectvo. Ďakujeme.

 

Váš Michal Meško a Martinusáci

PS: Naši knižní škriatkovia sa, popri tom ako pre vás neustále chystajú knihy, niekedy zabúdajú zastaviť a zvečniť zopár momentov na budúcu pamiatku. Preto ak doma nájdete nejakú našu starú záložku, kalendárik či dokonca fotku nášho úplne prvého kníhkupectva, budeme veľmi radi, ak nám ich pošlete e-mailom na 25@martinus.sk. Zaujímavé príspevky dotvoria náš príbeh a radi ich odmeníme!