blog

Hlasuj za víťaznú poviedku Martinus Ceny Fantázie 2019 a vyhraj

sobota 12. októbra 2019 08:00
So 12.10. 2019 08:00

Zapoj sa do hlasovania o víťaza Martinus Ceny fantázie 2019 a vyhraj super ceny!

Tento týždeň sme na blogu predstavili 5 finálových poviedok, ktoré sa uchádzajú o priazeň čitateľov a titul víťaza Martinus Ceny Fantázie za rok 2019. Finálovú päticu vybrala odborná porota v zložení Lucia Halová, Arpád Soltész, Patrik Oriešek, Martin Petro a Mário Zeumer spomedzi 204 prihlásených poviedok.

Všetky poviedky vyjdú v zborníku Fantázia 2019, teraz však všetci máme možnosť rozhodnúť o tom, ktorá z poviedok finalistov sa stane tou naj 🙂

O tvoj hlas sa uchádzajú tieto poviedky:

Ján Gálik – Druhý príbeh

Dominika Madro – Spevy troch posmrtných ríš

Branislav Majerník – Kruhy

Anna Olejárová – Dungeons & Dragons pod Starým mestom

Veronika Sebechlebská – Peklo na Gessayovej 49

Hlasovanie prebieha do polnoci 23. októbra 2019. Spomedzi hlasujúcich navyše vyžrebujeme šťastlivca, ktorý od nás dostane 50€ poukážku na nákup kníh a ďalších piatich, ktorých odmeníme novým zborníkom Fantázia 2019. Sci-fi a fantasy zdar!


Ivana Hrenáková

S nosom v knižke ju môžete stretnúť všade - na ulici, v električke, u lekára aj doma v obľúbenom kresle. A ak práve nejakú nečíta, určite si ju vyberá medzi regálmi v kníhkupectve alebo na policiach svojich kamarátov. Knihomoľka telom, dušou aj zamestnaním sa v Martinuse stará o marketingové projekty a organizuje eventy pre kolegov a zákazníkov. Vo voľnom čase ju okrem čítania baví cestovanie, prechádzky v prírode a ľudia, ktorí ju obklopujú.

Články autora