blog

Tešíme sa na vás v okienku na Obchodnej ulici

pondelok 27. apríla 2020 15:45
Po 27.04. 2020 15:45

Už 28. apríla spúšťame výdajné okienko v našej kníhkaviarni na Obchodnej ulici v Bratislave! A veľmi sa z toho tešíme, pretože nám už chýbali nielen knižky a káva, ale predovšetkým vy - naši zákazníci! :-)

Ako to bude celé vyzerať?

Na Slovensku stále platia vládne opatrenia, ktoré bojujú proti šíreniu nebezpečeného ochorenia Covid-19, preto aj naša kníhkaviareň na Obchodnej ulici v Bratislave ostáva pre verejnosť zatvorená a naplno sa uvidíme až po uvoľnení všetkých obmedzení. Hľadali sme však spôsob, ako vám umožniť prístup ku knižkám a káve, ktoré ostali za dverami kníhkupectva, a rozhodli sme sa otvoriť výdajné okienko pre objednávky a kávu so sebou.

Už od 28. apríla sa v ňom budete môcť zastaviť v pracovných dňoch od 9:00 do 18:00 a odniesť si domov výbornú kávičku od našich šikovných baristov alebo skvelé príbehy skrývajúce sa v knižkách.

Aké služby vám ponúkame vo výdajnom okienku?

Vyzdvihnutie knižiek rezervovaných v kníhkupectve

Na knižky, ktoré máme fyzicky dostupné v našom kníhkupectve na Obchodnej ulici, si môžete na našej stránke www.martinus.sk vytvoriť rezerváciu. Naši škriatkovia knižku pohľadajú a dajú vám prostredníctvom sms správy vedieť, že je knižka pripravená na vyzdvihnutie. Vy si po ňu potom môžete zájsť v rámci otváracích hodín výdajného okienka. Platby za rezervované knižky potom môžete uskutočniť priamo pri výdajnom okienku, akceptujeme však iba PLATBU KARTOU, platiť v hotovosti nebude možné.

Osobný odber – vyzdvihnutie internetových objednávok

V prípade, že sa rozhodnete vytvoriť si cez náš e-shop internetovú objednávku a dať si ju doručiť do kníhkupectva na osobný odber, výdajné okienko je presne to miesto, kde si po svoju objednávku môžete prísť 🙂
Aj tentokrát vás o doručení do kníhkupectva informujeme prostredníctvom mailu a sms správy. Pri preberaní objednávky na výdajnom okienku je takisto možné platiť IBA KARTOU, prípadne si pri vytváraní objednávky môžete zvoliť PLATBU VOPRED a skrátiť tak celý proces preberania zásielky.

Káva so sebou

Ak vám chýba dobrá káva z nášho Foxfordu, obľúbené espresso, cappuccino či flat white, aj s týmto vám kolegovia vo výdajnom okienku dokážu pomôcť 🙂
Aj v prípade našich kávičiek je platba možná IBA KARTOU.

Praktické informácie pre vašu príjemnú návštevu

Hoci sa už všetci veľmi tešíme na opätovné stretnutie s vami, nezabudnite prosím ani pri návšteve nášho výdajného okienka dodržiavať odporúčané hygienické zásady, aby ste vy aj naši kolegovia ostali v bezpečí. Prosíme vás teda, aby ste po celý čas používali ochranné rúško zakrývajúce ústa a nos (prípadne aj rukavice), dodržiavali bezpečné 2-metrové odstupy od iných zákazníkov a rešpektovali pokyny našich kníhkupcov a baristov.

Výdajné okienko je pre vás otvorené OD PONDELKA DO PIATKA v čase od 9:00 do 18:00.

Pri platení prosím používajte iba PLATOBNÚ KARTU, prípadne využite možnosť platby vopred.