blog

Anketa: vyberte si príbehy, ktoré chcete čítať ušami

streda 16. júna 2021 15:56
St 16.06. 2021 15:56

Mesiac audioknihy oslavujeme hádankami a okrem ukážok sme si pre vás pripravili ešte niečo navyše :-) Možno ste si niekedy chceli kúpiť zvukové vydanie vášho obľúbeného príbehu, aby ste ho mali poruke všade tam, kde nemôžete vytiahnuť klasickú papierovú knižku, ale v tom prišla zrada! Audiokniha ešte nebola na svete.

V spolupráci s vydavateľstvami Slovart, Ikar a Tatran sme pripravili tento zoznam knižiek a možno aj vďaka vám sa raz niektoré z nich premenia na audioknihu. Zahlasujte v našej ankete za diela, ktoré by ste radi čítali ušami. Všetky knižky sme rozdelili do kategórií s vlastným hlasovaním. Keď si vyberiete knižky, ktoré by ste radi počúvali, nezabudnite po každej kategórii stlačiť tlačidlo, aby sa váš hlas započítal 🙂 Môžete označiť aj viac príbehov, ktoré vás zaujali.

Ktorú knihu z kategórie beletria pre deti a mládež by ste chceli čítať ušami?

View Results

Loading ... Loading ...

Ktorú knihu z kategórie beletria pre dospelých by ste chceli čítať ušami?

View Results

Loading ... Loading ...

Ktorú knihu z kategórie náučná a odborná literatúra by ste chceli čítať ušami?

View Results

Loading ... Loading ...

Ktorú knihu z kategórie biografie a životopisy by ste chceli čítať ušami?

View Results

Loading ... Loading ...

Monika Floreková

copywriterka

Monika Floreková má v Martinuse na starosti písanie textov, vymýšľanie kampaní a iných hravých aktivít, ktoré pre vás s láskou robíme :-) Na našom Youtube kanáli pre vás pravidelne pripravuje výber knižných noviniek.

Články autora