blog

Dobro(ta) pre zdravotníkov

utorok 23. novembra 2021 15:50
Ut 23.11. 2021 15:50

O chvíľu je tu deň, kedy sa na nás zo všetkých strán bude valiť „kupuj, akcia, neopakovateľná ponuka“. Black Friday, Čierny piatok. Miesto bombastických zliav však v Martinuse chceme ponúknuť niečo, čo je teraz podľa nás oveľa dôležitejšie: možnosť poslať povzbudenie a energiu zdravotníkom a zdravotníčkam. Tí totiž teraz zažívajú čierny piatok každý deň. A nevalia sa na nich lákavé akcie, ale stále viac ľudí, ktorí potrebujú ich pomoc.

K vašej objednávke preto môžete teraz jednoducho pridať príspevok vo výške 2 eur, ktorý použijeme na nákup balíčkov pre zdravotníkov. Ak by ste chceli prispieť väčšou sumou, môžete to urobiť priamo cez výzvu Kto pomôže Slovensku na Donio. Vopred ďakujeme, ak sa rozhodnete pomôcť. Ak vo svojom prehliadači používate blokovanie internetovej reklamy, je možné, že v košíku neuvidíte možnosť pridania príspevku. Dobro(tu) pre zdravotníkov si môžete k svojej objednávke pridať aj ako bežný produkt.

A ideme do toho naplno s vami. Všetky peniaze, ktoré vyzbierame, zdvojnásobíme a spolu s Kto pomôže Slovensku, Lunysom a ďalšími partnermi za ne pošleme energiu pre telo aj dušu do slovenských nemocníc. Minerálky, džúsy, oriešky, čaje, kávy, čokolády, aj knihy. No najmä, pošleme im spoločne odkaz, že si ich vážime a že si uvedomujeme, že sú to práve oni, ktorí nás teraz držia nad vodou, hoci im v tom nie vždy zrovna pomáhame.

Zdravotníci, ďakujeme. Nechápeme, ako to dávate, ale chceme, aby ste vedeli, že sme vám zaviazaní. V Martinuse milujeme hrdinov, ktorí sa často ukrývajú v knižkách. Teraz ste však naši skutoční hrdinovia vy.

S vďakou, 

Vaši Martinusáci

P.S.: Vieme, že v dnešnej dobe už len spomenúť Veď-viete-čo môže znamenať okamžitú názorovú búrku. V Martinuse si ako spôsob pomoci v boji proti COVID-19 zvolilo (aj) očkovanie aktuálne 85 % z nás – i preto, aby sme vám mohli aj naďalej spoločne prinášať tie najlepšie príbehy, a najradšej tie so šťastným koncom.