blog

Martinusácka e-knižnica dokáže nové kúsky!

utorok 16. augusta 2022 15:55
Ut 16.08. 2022 15:55

Neustále sa snažíme zlepšovať funkcionality na našom webe a nezabúdame ani na všetkých knihomoľov a knihomoľky, ktorí čítajú e-knižné príbehy. Nedávno pribudlo v martinusáckej e-knižnici niekoľko noviniek a veríme, že vás potešia!

A čo všetko je nové? V časti Na stiahnutie objavíte vyhľadávacie okno, ktoré slúži na to, aby ste v ňom našli vami zakúpenú e-knihu. Na ľavej strane pribudli aj tri nové filtre, ktoré pomôžu s prehľadnosťou e-knižnice: Autor, Séria a Jazyk. Podľa nich nájdete e-knihu, ktorú hľadáte, ešte rýchlejšie!

ekniznica

Ďalšiu novinku nájdete už priamo po prekliknutí na konkrétnu e-knihu. Práve tam pribudla možnosť Detail objednávky, ktorá slúži ako presmerovanie na danú objednávku v časti Moje objednávky. Toto zrýchlené presmerovanie oceníte vtedy, ak by ste potrebovali vyriešiť požiadavku so zákazníckym servisom, pretože číslo objednávky je pre nás vždy najjednoduchší atribút na vyhodnotenie problému.

Monika Floreková

copywriterka

Monika Floreková má v Martinuse na starosti písanie textov, vymýšľanie kampaní a iných hravých aktivít, ktoré pre vás s láskou robíme :-) Na našom Youtube kanáli pre vás pravidelne pripravuje výber knižných noviniek.

Články autora