blog

Oslavujeme september s profesorom Tolkienom

utorok 6. septembra 2022 09:45
Ut 6.09. 2022 09:45

September roku 2022 je výnimočný mesiac pre fanúšikov diela J.R.R. Tolkiena! Toľko príležitostí oprášiť svoje znalosti elfštiny sa nám už dávno nenaskytlo, veď posúďte sami:

 

  • Vydavateľstvo Slovart prinieslo pre fanúšikov novú knižku! Putovanie po Stredozemi od legendárneho výtvarníka Johna Howa (https://www.martinus.sk/?uItem=1630909), ilustrovaný cestopis od Vreckán až po Mordor.

 

  • Na krst tejto knihy spojený s besedou sa môžete tešiť už 13. septembra v kníhkupectve na Obchodnej ulici v Bratislave! „Nie každý, kto blúdi, je stratený.“ Zablúďte k nám a nájdite sa v krásnej knižke! https://www.facebook.com/events/1242160486560437

 

  • Pripravili sme aj mimoriadnu zľavu 15 % na knižné a filmové príbehy zo Stredozeme, napríklad aby ste si mohli doplniť zbierku či vedomosti predtým, ako sa naplno zahĺbite do sledovania seriálu The Rings of Power 🙂 Zľava platí na slovenské knižky aj e-knihy od Tolkiena, anglické papierové knihy a tiež filmy v našej ponuke. (https://www.martinus.sk/septemberstolkienom/). Využiť ju môžete do konca septembra na webe aj v našich kníhkupectvách.

 

  •  Sú vaše znalosti Tolkienových knižiek dostatočne… fantastické? 🙂 Zistite v našom veľkom kvíze! Traja šťastní výhercovia získajú dvojicu nových knižiek zo Stredozeme, ktoré ešte istotne nemajú, keďže ich prvé slovenské vydanie priniesli len tieto týždne 🙂

 

Namárië a želáme vám september plný magických príbehov!