blog

Najpredávanejšie knihy od 14. do 27. septembra 2009

utorok 29. septembra 2009 15:36
Ut 29.09. 2009 15:36

 Po uplynutí dvanástich týzdňov vystriedala na prvom mieste rebríčka záverečný diel Twilight ságy Úsvit novinka Mafia na Slovensku. Stále výborne sa darí knihám z vydavateľstva Evitapress – Pavučinové pančušky sú na 3. mieste, mimozemšťan a Malá čertica je na 6. mieste a Všetko alebo nič: Príbeh pokračuje na 7. mieste.

Kniha Gustáva Murína Mafia na Slovensku s podtitulom Osudy bossov Černákovej éry je najpredávanejšia na Slovensku. Z prvého miesta po dvanástich týždňoch zosadila štvrtý diel upírskej ságy Twilight autorky Stephenie Meyerovej. Knihe s názvom Úsvit aktuálne patrí druhá priečka.
Mafia na Slovensku
Z päťky na trojku stúpol román Pavučinové pančušky Anny Adamovej. Štvorka v rebríčku najpredávanejších kníh v období od 14. do 27. septembra patrí tretiemu dielu upírskej ságy Twilight s názvom Zatmenie. Prvú päťku uzatvára Murínova Mafia v Bratislave s podtitulom 1989 – 1999, dekáda zločinu a trestu, ktorá si oproti predchádzajúcemu rebríčku polepšila o 36 priečok. Novinkou v Top 10 je román Smrť Bunnyho Munroa pôvodom austrálskeho hudobníka Nicka Cavea, ktorý si oproti predchádzajúcemu rebríčku polepšil o šesť miest.

Desať najpredávanejších kníh od 14. do 27. septembra 2009:

1. Mafia na Slovensku (Gustáv Murín)
2. Úsvit (Stephenie Meyerová)
3. Pavučinové pančušky (Anna Adamová)
4. Zatmenie (Stephenie Meyerová)
5. Mafia v Bratislave (Gustáv Murín)
6. Mimozemšťan a Malá čertica (Niňo Ďurech)
7. Všetko alebo nič: Príbeh pokračuje (Eva Urbaníková)
8. Chatrč (Paul Young)
9. Posadnutosť (Jozef Heriban)
10. Smrť Bunnyho Munroa (Nick Cave)

Zdroj: www.martinus.sk / SITA