blog

DVD novinky: Atypická romantika, Kráľovná, skvelý animák a ďalšie žhavé veci

streda 24. marca 2010 00:01
St 24.03. 2010 00:01

S príchodom jari sa nezobudili len spevavce, ktoré nám spríjemňujú každé ráno, ale, ako sa zdá, i distribučné spoločnosti. Zase raz sa na nás valí nápor DVD noviniek a opäť je výber naozaj pestrý. Oscarová historická dráma, skvelý animák, film s Megan Fox, trošku netradičná romantická komédia, poriadny akčný thriller – to sú nápovedy, za ktorými sa skrýva výber filmov na tento týždeň.

Gerard Butler a Katherine Heigl. Dve mená, pri ktorých mnohým nás napadne práve film Chceš ma, chcem ťa (The Ugly Truth). A určite všetkých poteším, že tento film konečne vychádza na DVD! Provokatívna atypická romantická komédia o pohľade mužov a žien na ľúbostný vzťah. Abby (K. Heigl) je producentka, ktorá od mužov očakáva naozaj veľa – má striktný rebríček kritérií. A na druhej strane Mike (G. Butler), televízna hviezda, ktorá presadzuje jediné – muži chcú len sex. Problém nastane, keď Abby uzavrie s Mikeom dohodu a vo svojom čerstvom vzťahu s pohľadným chirurgom začne počúvať Mikeove rady. Ide mužom naozaj len o sex? Odpoveď sa skrýva v tomto skvelom filme.

Teraz prichádza na rad spomínaný, Oscarom ocenený, film – Kráľovná Viktória. Táto historická dráma v hlavnej úlohe s Emily Blunt sleduje prvé kroky mladej kráľovnej v prostredí plnom intríg, ľsti, klamstiev. V prostredí, kde sa nedá veriť ani vlastnej rodine. Príbeh sa zameriava i na problematický vzťah Viktórie a jej manžela – princa Alberta. Vo vedľajšej úlohe sa nám predstaví napríklad Jim Broadbent.

Keď najnovší vynález Flinta Lockwooda nešťastnou náhodou zničí námestie a vyletí do vzduchu, vyzerá to, že je Flintova kariéra na konci. Potom sa ale stane niečo úžasné. Z neba začnú padať vynikajúce cheeseburgery a je jasné, že jeho vynález funguje! Keď však prístroj znenazdajky prepadne šialenstvu, je na Flintovi, aby s pomocou televíznej rosničky Sam Sparksovej objavil spôsob, ako stroj zastaviť a ukončiť všetok ten zmätok. Netradičný námet, ako väčšinou v tejto kategórii filmov. Ake ako je už zvykom, znovu sa skvelo zabavíme. Skrátka pozor, bude Oblačno, miestami fašírky.

A teraz sľúbený film s Megan Fox, ktorá je v ňom naozaj žhavá. Hrá totiž prekrásnu a zvodnú roztlieskavačku Jennifer, ktorá potom, čo sa jej zmocnil temný démon, posúva zlo na doposiaľ neznámu úroveň. Pripravte sa na množstvo vzrušujúcich i krvavých scén, v ktorých sa študenti ťažko ubránia jej neukojiteľnej túžbe po ľudskom mäse. Jej najlepšia kamarátka (Amanda Seyfried) teraz musí dať všetko do poriadku. Jennifer’s Body – Bacha, hryzie! je naozaj kontroverzný počin.

Tom Berenger a Vinnie Jones – zohrané duo – sa na nás valí v edícií 2 DVD Sejmi eso & Sejmi eso 2. Čaká nás zmätok, šialenstvo, vraždy, nebezpeční zlosyni, žoldáci, príťažlivé atentátničky a veľa krvi. Pripravte sa na poriadnu dávku akcie a napätia.

Zdroj foto: internet