blog

Vyhrajte lístky na TEDx Bratislava a inšpirujte (sa)!

pondelok 30. apríla 2012 13:23
Po 30.04. 2012 13:23

Milujeme myšlienky, ktoré sú hodné šírenia! A preto sme veľmi radi, že s tým môžeme trošičku pomôcť. 🙂 Napríklad súťažou o dva lístky na skvelú konferenciu TEDx Bratislava, ktorá sa bude konať 26. mája 2012. Práve tu sa stretnú výnimoční prednášajúci, aby sa podelili o myšlienky z toho najširšieho spektra ľudských činností. Chcete byť pri tom? Nie je nič jednoduchšie! Stačí, ak sa s nami podelíte o knihu, ktorá vás v živote najviac inšpirovala! My vylosujeme dvoch z vás, ktorým dáme lístkom na konferenciu TEDx Bratislava.

Registrácia účastníkov na tohtoročný TEDx Bratislava je už ukončená, ale my ako partneri konferencie máme odložené dva lístky, o ktoré sa radi podelíme. Stačí, ak nám do formulára na konci tohto článku napíšete názov knihy, ktorá vás v živote najviac inšpirovala. Samozrejme, každého inšpiruje niečo iné, preto v tomto prípade neexistuje nič také, ako jediná správna odpoveď. Zo všetkých odpovedi potom 9. mája 2012 vylosujeme dvoch šťastlivcov, ktorí od nás dostanú lístok na TEDx Bratislava úplne zadarmo! Držíme palce! 🙂

A aby sme “nemámili” tipy na inšpiratívne knihy len od vás, ponúkame vám niekoľko našich tipov:

1. Tony Hsieh  – Štěstí doručeno. Našim cieľom je, aby boli naši zákazníci šťastní. A o tejto knihe sa dá povedať, že to je taká naša referentská príručka. Povinné čítanie pre každého Martinusáka, ktorý chce mať spokojných zákazníkov! 🙂

 

2. Howard Schultz – Onward. Ak viete po anglicky, tak rozprávanie Howarda Schultza, zakladateľa spoločnosti Starbucks, o tom, že sen je potrebné nielen dosiahnuť, ale si ho aj udržať, určite stojí za to!

 

3. Randy Rausch – Posledná prednáška. Prečítajte si poslednú prednášku Randyho Rauscha, vysokoškolského profesora, ktorý v tom čase už vedel, že čoskoro zomrie. Téma jeho prednášky bola “Ako skutočne splniť svoje detské sny”. A čo viac vlastne potrebujeme vedieť?

 

4. Christopher McDougall – Born to Run / Zrozeni k běhu . Christopher McDougall je človek, ktorý zmenil moderné behanie. Vydal sa do mexickej púšte, aby sa naučil behať tak, ako behali ľudia kedysi dávno. Bosí, bez technických vymožeností, ale hlavne s radosťou. S takou, ktorá sa potom prenáša aj do života. Chris tak zmenil nielen naše behanie, ale aj naše životy.

 

5. Walter Isaacson – Steve Jobs. Len málo ľuďom sa podarilo tak výrazne zmeniť svet technológií dneška ako práve zakladateľovi spoločnosti Apple – Stevovi Jobsovi. Jeho príbeh je však v prvom rade príbehom človeka, ktorý pevne verí svojím snom a ide si za nimi. A to je… inšpiratívne!

 

[iframe: src=”https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dElUdUtfUFhtOXNlSUdIcjVvMkN0V3c6MQ” frameborder=”0″ width=”580″ height=”650″ scrolling=”no”]