blog

DVD tipy: Krv, pot, slzy i veľa smiechu pokope

streda 20. februára 2013 00:34
St 20.02. 2013 00:34

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého

  • Bill Condon – Twilight sága: Úsvit 2. časť

    Bella Cullenová porodila krásnu a zdravú dcérku. Jej obavy z prvého novorodeneckého roku zostali k prekvapeniu všetkých Cullenovcov nenaplnené. Bella si na upírsky život totiž zvyká s neuveriteľnou ľahkosťou. Zdá sa, že šťastnejšia už byť nemôže. Má všetko po čom kedy túžila. Iróniou osudu sa ale práve v tejto dokonalé chvíli zdá, že všetko bude stratené. Na scéne sa znovu objavují Volturiovci. Záverečný súboj prichádza. (Viac info)

  • Daniel Craig JAMES BOND kolekce

    Kolekcia Jamesa Bonda v podaní Daniela Craiga vyvolala množstvo ohlasov. Niektorí fanúšikovia sú doslova nadšení, iní si búchajú hlavu o stenu tvrdiac, že takto agent 007 naozaj nemá vyzerať. Nech je ako chce, nová trilógia vsadila na reálne prvky – výbuchy sú skutočnejšie, emócie plnšie, James Bond je surovší (taký bol, mimochodom, v knižných predlohách), chýbajú sci-fi technické hračky. Najlepšie však bude, keď si každý urobí vlastný názor. Nech sa páči, celá kolekcia vychádza pekne pokope práve teraz!(Viac info)

  • Peter Krištúfek – Viditeľný svet

    Osamelý štyridsiatnik Oliver pracuje ako letový dispečer. Toto povolanie si vyžaduje presnosť, precíznosť a zmysel pre logiku. Jeho súkromný život je však prázdny, osamelý a nevyrovnaný. Oliver si nedokáže založiť vlastnú rodinu, je naviazaný na svoju matku. Popri nekonečnom sledovaní televízie pozoruje mladú rodinu z paneláku oproti, v ktorej vidí ideál šťastia. Najprv sa len pozerá, ale postupne sa chce dozvedieť viac. Zisťuje, že veci často nie sú také, ako sa javia z diaľky. Potom rýchlo nasleduje sled dramatických udalostí. (Viac info)

  • RZA – Pěsti ze železa

    Quentin Tarantino uvádza film svojich parťákov. Ide o krvou nasiaknuté a zlámanými kosťami nabité akčné dobrodružstvo na motívy klasiky kung-fu. Niekto ukradol zásielku cisárskeho zlata a každý bojovník kung-fu, vrah i nájomný zabijak v Číne urobí čokoľvek, aby sa neskutočného bohatstva zmocnil. V hlavných úlohách filmu sa predstavujú Russell Crowe, RZA, Lucy Liu i hviezda bojových umení David Bautista. (Viac info)

  • Mark Tonderai – Dům na konci ulice

    Matka s dcérou sa nasťahujú do nového domova a zistia, že dom vedľa má strašidelnú minulosť. Všetci miestni vedia, že tu pred rokmi šialené dievča zabilo svojich rodičov. Ľudia síce tvrdia, že dievča hneď po brutálnych vraždách zmizlo, ale dvojica nováčikov v susedstve čoskoro zistí, že príbeh strašidelného domu ani zďaleka nie je na konci… a jedna z nich sa možno sama stane jeho smutnou súčasťou. (Viac info)

  • Disney Junior: Mickey a Donald na farmě

    Milé dobrodružstvo na záver. Ale pozor, musíme byť pripravení na to, že bude treba priložiť ruku k dielu. Mickey nás totiž tentokrát zavedie na statok, kde je treba jazdiť na traktore, starať sa o zvieratá a vykonať veľa inej dôležitej práce. A keď všetko ide hladko, zrazu sa zblázni veterný mlyn a začne fúkať prisilno. Dokonca odfúkne kravy zo stajne. Nič sa nedá robiť, treba to napraviť! Veľa zábavy si užijeme aj vďaka kope pesničiek. (Viac info)