blog

Súťaž pre všetkých, ktorí si vedia vychutnať nielen dobrú knihu, ale aj lahodné víno! ;-)

štvrtok 21. novembra 2013 15:10
Št 21.11. 2013 15:10

Milí Martinusáci,

určite sa zhodneme, že čítanie knihy je pôžitok. Pôžitok, ktorý sa však dá ešte ďalej vylepšiť, ak si na čítanie zvolíme príjemné prostredie a ak si ku knihe otvoríme niečo dobré, čo nám zamestná chuťové bunky. Nuž s prostredím vám veľmi pomôcť nevieme (ak nezavítate do niektorého z našich kníhkupectiev), ale s tými chuťovými bunkami áno! A preto sme pre vás v spolupráci s Republikou zážitkov a pôžitkov Zaapo pripravili exkluzívnu súťaž o skvelé vína, ktoré sa dokonale hodia k čítaniu, ale čo si budeme vravieť – skvele budú chutiť aj bez knihy, v kruhu priateľov. 🙂 Držíme palce!

O čo hráme?

Aké vína teda spríjemnia život svojim výhercom? Výhry sú viac ako lákavé, pričom úplný víťaz bude mať hneď trojnásobnú radosť. Tu sú ceny:

3. cena: Redlefrod (Dornfelder)/ Vinkor 2011
2. cena: Redlefrod (Dornfelder)/ Vinkor 2011 + Syral (Syrah)/ Blaho 2007
1. cena: Redlefrod (Dornfelder)/ Vinkor 2011 + Syral (Syrah)/ Blaho 2007 + Petit merle Sud / Elesko 2009

Ako na to?

Je to veľmi jednoduché. Stačí dp 1.12.2013 vyplniť súťažný formulár, ktorý nájdete nižšie (alebo TU) a my zo všetkých správnych odpovedí vylosujeme troch výhercov. Na záver už len drobné upozornenie – každá emailová adresa znamená jeden hlas, preto je zbytočné vypĺňať súťažný formulár viackrát. Držíme palce! 🙂