blog

Filmové tipy: Totálny letný výpredaj horúcich filmov!

štvrtok 3. júla 2014 00:01
Št 3.07. 2014 00:01

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Roger Kumble – Veľmi nebezpečné známosti

    Dvojica zhýčkaných bohatých súrodencov terorizuje svoje stredoškolské okolie. Sebastianovi neodolá žiadne dievča, a tak im berie panenstvo, kazí reputáciu a láme srdcia. Skutočné napätie ale začína vo chvíli, keď jeho nevlastná sestra Kathryn prichádza s neopakovateľnou výzvou: Sebastian má zbaviť panenstva krásnu a nevinnú dcéru riaditeľa školy. Ak Sebastian nebude úspešný, príde o svoje milované auto, ale ak uspeje, získa to úplne najlákavejšie – vášnivú noc s Kathryn. Nikto tejto neúprosnej hre mačky s myšou neunikne, dokiaľ jedného z nich neprekvapí ten najmenej pravdepodobný pocit…láska. (Viac info)

  • Patrick Tatopoulos – Underworld 3: Vzbura Lykanov

    Tretí film ságy Underworld sa vracia k pôvodom storočnej krvavej vojny medzi aristokratickými upírmi a ich niekdajšími otrokmi, lycanmi. V dobách temna sa mladý lycan menom Lucian ujíma role mocného vodcu, ktorý má šancu zjednotiť vlčích mužov a v ich čele sa postaviť krutému kráľovi upírov, Viktorovi. K Lucianovi sa pridáva i jeho tajná láska – Sonja – dcéra samotného Viktora! Ako sa otec postaví k jej zrade? Tragédia je na spadnutie, krvavý a temný súboj začína! (Viac info)

  • Adam McKay – Step Brothers

    Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) sú dvaja dospelí flákači, ktorí sa nemajú príliš v láske. Po svadbe svojich rodičov sú nútení žiť pod jednou strechou. Neustále súperenie, súboje o televízny ovládač a vzájomné pošťuchovanie oboch nedobrovoľných súrodencov ale postupne manželstvo ich rodičov rozbíjajú. Práve v tú chvíľu však toto nevyspytateľné duo pripraví šialený plán, ako dať rodičov znovu dohromady. Na úspech nie je treba ani mozog, ani talent! (Viac info)

  • Howard Hughes – Pekelní anjeli

    Milovníkov akčných historických filmov poteší snímka Pekelní anjeli. Pod toto veľkolepé dielo sa podpísal miliardár Howard Hughes – v roli producenta i režiséra. Jeho plán bol jednoduchý – bez ohľadu na výšku nákladov zachytiť dynamiku leteckých súbojov. Snímka však nezaostáva ani v dejovej línii – príbeh je sústredený okolo priateľstva troch kamarátov, ktorí sú počas prvej svetovej vojny nútení bojovať na opačných stranách frontu (Monte a Roy na strane britskej a Karl na strane nemeckej). V hlavnej role zažiarila i Jean Harlow. (Viac info)

  • Betty Thomas – John Trucker musí zomrieť

    Tri populárne stredoškoláčky zistia, že sa stali obeťou nenásytného lámača ženských sŕdc – Johna Tuckera. Ich hnev je obrovský! Až tak, že ich spojí a zosnovajú dômyselný plán odplaty. Použijú práve prisťahovanú Kate a namotajú Johna tak, aby sa do nej zaľúbil. Aspoň taký je plán. Kate nielen Johna nechce, zahľadí sa do jeho brata… (Viac info)

  • Peter Chelsom – Hannah Montana: Film

    Miley Stewart (Miley Cyrus) zápasí so školou, priateľmi a svojou tajnou druhou identitou – popovou hviezdou menom Hannah Montana. Keď hrozí, že popularita hviezdy obráti jej život úplne hore nohami, neostáva iné, ako sa jej vzdať. Aby vrátil Miley opäť na zem, berie ju jej otec (Billy Ray Cyrus) domov do Crowley Corners v Tennesee. Tam ju čaká zrážka s krutou realitou. Láska ale potichu klope na dvere a Miley čaká románik, aký by si ani pop-hviezda nedokázala predstaviť. (Viac info)