blog

Vyhrajte dva lístky na festival Bažant Pohoda!

utorok 1. júla 2014 22:40
Ut 1.07. 2014 22:40

Milí Martinusáci, 

niečo tu pre vás máme! 🙂 A sú to hneď dva lístky na festival Bažant Pohoda 2014, ktoré vyhrá jeden z vás. Ako ste sa už určite dopočuli, ani tento rok nebude na našom najobľúbenejšom festivale chýbať Literárny stan Martinus.sk. Pripravili sme pre vás bohatý program a už teraz sa nevieme dočkať, čo naň poviete.

 

 

Preto sme si pre vás pripravili súťaž, v ktorej stačí, ak nám na emailovú adresu sutaz@martinus.sk pošlete fotku vás so všetkými svojimi zberateľskými kalendárikmi Martinus.sk a náramkami z predchádzajúcich ročníkov festivalu Pohoda. Fotky uverejníme na našej facebookovskej stránke a zo všetkých zúčastnených vylosujeme šťastného výhercu dvoch lístkov.

Súťažíme do nedele 6.7.2014 a výhercu vyhlásime hneď v pondelok 7.7.2014. Dôležité upozornenie – do emailu napíšte aj svoje telefónne číslo a adresu, na ktorú bude môcť kuriér doručiť lístky v prípade výhry. Vzhľadom na to, že festival je už budúci týždeň, lístky musíme poslať hneď, preto je adresa a telefónne číslo podmienkou súťaže. Držíme palce, predveďte, akí ste fanúšikovia! 🙂

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo. 

Váš Martinus.sk